Povezane vesti
Elzan Bibić promenio klub, ali ostao u Novom Pazaru
Sandžak haber 19.11.2024
Reprezentativac Srbije u atletici Elzan Bibić prešao je iz Atletskog kluba Novi Pazar u novoosnovano Novopazarsko udruženje atletičara, objavio je Srpski atletski savez. “Veoma važna promena na mom sportskom putu. Odlučio sam nakon dugog razmišljanja i… »
Elzan Bibić promenio klub, ali ostao u Novom Pazaru
IndeksOnline 19.11.2024
Reprezentativac Srbije u atletici Elzan Bibić prešao je iz Atletskog kluba Novi Pazar u novoosnovano Novopazarsko udruženje atletičara, objavio je Srpski atletski savez. “Veoma važna promena na mom sportskom putu. Odlučio sam nakon dugog razmišljanja i… »
Bibić napustio AK Novi Pazar
Radio sto plus 19.11.2024
“Veoma važna promena na mom sportskom putu. Odlučio sam nakon dugog razmišljanja i razmatranja raznih opcija. Odluka nije bila laka, a proizašla je iz raznih pritisaka i izazova sa kojima sam se suočavao. Naime, od 2019. godine i početka saradnje sa… »
Vesti dana »

"50-60 Zgubidana vija ulaze na sajam" Vučević o pokušaju blokade polaganja ispita u Novom Sadu: "Poslednji element obojene revolucije"
Blic pre 57 minutajoš 26 povezanih

Predsednica Akademije Visoke škole elektrotehnike probudila i izbacila studente u blokadi sa fakulteta (foto)
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih

Više javno tužilaštvo: Ne postupamo ni u jednom predmetu u vezi sa padom nadstrešnice u Novom Sadu
RTS pre 57 minutajoš 27 povezanih

Evropski indeksi u padu nakon što je Tramp najavio carinu od 30 odsto na uvoz iz EU
Insajder pre 22 minutajoš 22 povezane