Povezane vesti
Elzan Bibić promenio klub, ali ostao u Novom Pazaru
Sandžak haber 19.11.2024
Reprezentativac Srbije u atletici Elzan Bibić prešao je iz Atletskog kluba Novi Pazar u novoosnovano Novopazarsko udruženje atletičara, objavio je Srpski atletski savez. “Veoma važna promena na mom sportskom putu. Odlučio sam nakon dugog razmišljanja i… »
Elzan Bibić promenio klub, ali ostao u Novom Pazaru
IndeksOnline 19.11.2024
Reprezentativac Srbije u atletici Elzan Bibić prešao je iz Atletskog kluba Novi Pazar u novoosnovano Novopazarsko udruženje atletičara, objavio je Srpski atletski savez. “Veoma važna promena na mom sportskom putu. Odlučio sam nakon dugog razmišljanja i… »
Bibić napustio AK Novi Pazar
Radio sto plus 19.11.2024
“Veoma važna promena na mom sportskom putu. Odlučio sam nakon dugog razmišljanja i razmatranja raznih opcija. Odluka nije bila laka, a proizašla je iz raznih pritisaka i izazova sa kojima sam se suočavao. Naime, od 2019. godine i početka saradnje sa… »
Vesti dana »
"Ako stane Rafinerija, 4.000 ljudi ostaje bez posla": Poslanici o problemima u vezi sa NIS-om
N1 Info pre 1 satjoš 43 povezane
VJT o sednici skupštinskog Odbora: Do sada najteži oblik neprimerenog uticaja na Tužilaštvo
Beta pre 51 minutajoš 28 povezanih
VIDEO: Skup povodom 13 meseci od pada nadstrešnice, kolona krenula ka Železničkoj stanici
Radio 021 pre 36 minutajoš 40 povezanih
Predsednik o izborima: „Opozicija je terorisala građane, a mi smo i pored toga pobedili“
Serbian News Media pre 4 satijoš 29 povezanih