Povezane vesti
Elzan Bibić promenio klub, ali ostao u Novom Pazaru
Sandžak haber pre 3 sata
Reprezentativac Srbije u atletici Elzan Bibić prešao je iz Atletskog kluba Novi Pazar u novoosnovano Novopazarsko udruženje atletičara, objavio je Srpski atletski savez. “Veoma važna promena na mom sportskom putu. Odlučio sam nakon dugog… »
Elzan Bibić promenio klub, ali ostao u Novom Pazaru
IndeksOnline pre 4 sati
Reprezentativac Srbije u atletici Elzan Bibić prešao je iz Atletskog kluba Novi Pazar u novoosnovano Novopazarsko udruženje atletičara, objavio je Srpski atletski savez. “Veoma važna promena na mom sportskom putu. Odlučio sam nakon dugog… »
Bibić napustio AK Novi Pazar
Radio sto plus pre 6 sati
“Veoma važna promena na mom sportskom putu. Odlučio sam nakon dugog razmišljanja i razmatranja raznih opcija. Odluka nije bila laka, a proizašla je iz raznih pritisaka i izazova sa kojima sam se suočavao. Naime, od 2019. godine i početka saradnje… »
Vesti dana »
Trenutak istorije: Da li je Nadal odigrao poslednji meč u karijeri? Alkaraz može da ga „vrati“ na teren
Danas pre 44 minutajoš 8 povezanih
Potpuno smo nespremni Za atomski rat: Vučić upozorava na katastrofu: Imamo samo 257.000 mesta u skloništima
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
„Daleko je 9. maj…, ako ne bude smak sveta“: Vučić o pozivu Putina da dođe u Moskvu
Danas pre 44 minutajoš 1 povezana
Priveden Srđan Đurić predsednik Mladi PSG Novi Sad: Prišla mu dva policajca u civilu (VIDEO, FOTO)
Danas pre 44 minutajoš 1 povezana
Čemu može da doprinese američka dozvola Ukrajini da upotrebi rakete dugog dometa protiv ruskih ciljeva?
Danas pre 2 satajoš 1 povezana