Povezane vesti
Moj prvi koncert u ovom prostoru: Aca Lukas započeo najveću žurku na Balkanu (foto)
Večernje novosti 19.11.2024
FOLK zvezda Aca Lukas održao je solistički koncert u Plavoj dvorani Sava Centra, u kojoj je pre istog bila premijera filma "Stravično", koji je drugi deo trilogije "Kafana na Balkanu". Foto Novosti Ono što je zanimljivo jeste da je prvi i drugi deo… »
Sve ovo je posebno za mene, jer i prvi put pevam ovde: Aca Lukas na svom koncertu i premijeri filma "Stravično" drugog dela…
Večernje novosti 19.11.2024
FOLK zvezda Aca Lukas stigao je na premijeri filma "Stravično", koji je drugi deo trilogije "Kafana na Balkanu" koji je predstavljen u Plavoj dvorani Sava Centra. Foto Novosti Ono što je zanimljivo jeste da je prvi i drugi deo filma snimljen u isto… »
"Prvi put pevam u sava centru, upristojili smo koncert" Aca Lukas i Mladen Sovilj pred premijeru filma i koncert, otkrili sve…
Kurir 19.11.2024
Aca Lukas veras, 19. novemba, održava veliki solistički koncert, nakon premijere drugog dela filma "Kafana na Balkanu" koji je snimljen po motivima njegove autobiografske knjige "Ovo sam ja". Aca i glavni glumac filma Mladen Sovilj stali su pred medije… »
Aca Lukas uhvaćen sa sofijom Šašić i majkom! Dirljiva scena, ne skidaju osmeh sa lica, a ona ga sve vreme grli! (foto)
Kurir 19.11.2024
Pevač Aca Lukas po prvi put zapevaće u Sava Centru, a tome prethodi premijera drugog dela filma "Kafana na Balkanu", koji ej rađen po motivima njegove autobiografske knjige koja nosi naziv "Ovo sam ja". Folker je, očekivano, napunio salu koja je… »
Vesti dana »
![Kakva reakcije Nikole Jokića: Evo šta je Srbin uradio nakon što je od trenera dobio nagradu (video)](https://nstatic.net/988/38942988vjtwvf.jpg)
Kakva reakcije Nikole Jokića: Evo šta je Srbin uradio nakon što je od trenera dobio nagradu (video)
Večernje novosti pre 29 minutajoš 19 povezanih
![Studenti iz Kragujevca danas trče do Beograda, doček ispred Hrama Svetog Save: Kako će izgledati štafetni maraton](https://nstatic.net/857/38942857hlafcr.jpg)
Studenti iz Kragujevca danas trče do Beograda, doček ispred Hrama Svetog Save: Kako će izgledati štafetni maraton
Nedeljnik pre 53 minutajoš 16 povezanih