Povezane vesti
Sara i Nevena oči u oči nakon ljubavne drame: Posvađale se zbog dečka, a evo kako su reagovale kada su se srele
Mondo 19.11.2024
Sara Jovanović se nakon dužeg vremena našla na istom mestu u isto vreme sa bivšom drugaricom Nevenom Božović. Odnos pevačica Sare Jovanović i Nevene Božović godinama je intrigirao javnost s obzirom da su dugo sarađivale i bile veoma bliske, a… »
Prvi susret Sare Jo i Nevene Božović posle ljubavne drame! Nakon što su se posvađale zbog dečka, evo kako su se ponele…
Kurir 19.11.2024
Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, bila je veoma bliska sa koleginicom Nevenom Božović koju je upoznala tokom muzičkog takmičenja "Prvi glas Srbije", a potom su zajedno bile u ženskoj grupi "Moje tri" i išle na "Evroviziju". Odnos Sare i Nevene… »
"Smuvala se sa mojim bivšim, ja sam ih upoznala": Sara Jo posle mnogo godina otkrila razlog sukoba sa Nevenom Božović: "Bio…
Blic 19.11.2024
Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, bila je veoma bliska sa koleginicom Nevenom Božović koju je upoznala tokom muzičkog takmičenja "Prvi glas Srbije", a potom su zajednob bile u ženskoj grupi "Moje tri". Odnos Sare i Nevene godinama je intrigirao… »
Vesti dana »
Kiša i sneg stižu u Srbiju, evo i kada: Ovi predeli biće prvi na udaru padavina
Telegraf pre 44 minutajoš 14 povezanih
MUP: Uhapšene dve osobe osumnjičene za napad na inspektore Ministarstva za rad u Aranđelovcu
Insajder pre 2 satajoš 5 povezanih
"Ostajem sa vama, nigde ne idem": Vučević o ostavci, otkrio da li će je povući: Doneo sam najbolju odluku za Srbiju
Blic pre 1 satjoš 10 povezanih