Povezane vesti
Ogura za SK: Najviše me je iznenadilo ubrzanje
Sport klub pre 1 sat
Prvi radni dan u kraljevskoj klasi imao je Ai Ogura. Jelena Trajković je nakon toga imala priliku da sa njim razgovara. „Veoma sam srećan, naravno. Imao sam jedan pad, ali i pored toga bio je sjajan dan. Veoma sam zadovoljan. Uspeo sam da shvatim… »
Rivola za SK: Motivisani smo za 2025.
Sport klub pre 2 sata
Prvi dan sa svetskim šampionom u timu, a Masimo Rivola nakon toga je govorio za Sport Klub. Direktor Aprilije Masimo Rivola zadovoljan je nakon prvih testova sa dvojicom novih vozača (Horhe Martin i Marko Beceki) u timu od kojih je jedan svetski… »
Aldeger za SK: Tražiću od Martina savete kako da napredujem
Sport klub pre 4 sati
Testiranjima u Barseloni počela je praktično nova sezona u Moto GP. Naša Jelena Trajković pratila je prvi dan nove sezone, a razgovarala je i sa Ferminom Aldegerom, novim vozačem Gresinija. Aldeger je rekao da je zadovoljan prvim danom i prvim… »
Akosta za SK: Povratak broju 37 kao povratak kući
Sport klub pre 3 sata
Prvi dan u KTM imao je Pedro Akosta na testiranjima u Barseloni. A evo šta je rekao našoj Jeleni Trajković nakon toga. „Veoma sam zadovoljan, bio sam jako fokusiran, super sam zadovoljan prvim danom“, rekao je Akosta u razgovoru za Sport Klub… »
Vesti dana »
Uživo Putin spreman da pregovara?; Nove mine na frontu; Padaju dronovi; Napadnuti smo
B92 pre 40 minutajoš 22 povezane
Veliki ruski napad na Kijev, odjekuju eksplozije! Ukrajinska PVO pokušava da zaštiti prestonicu od vazdušnih udara
Kurir pre 1 satjoš 18 povezanih
Rafa, da li je Novak ovo zaslužio? Neverovatan bezobrazluk porodice Nadal, sramna provokacija
Mondo pre 2 satajoš 18 povezanih