Povezane vesti

Goran Ratković Rale otkrio detalje iz turbulentnog ljubavnog života!

Goran Ratković Rale otkrio detalje iz turbulentnog ljubavnog života!

Svet plus pre 31 dana
Poznati kompozitor Goran Ratković Rale, čije ime se poslednjih meseci često povezuje sa emotivnim usponima i padovima u vezi sa pevačicom Anom Nikolić, podelio je intrigantne detalje iz svog ljubavnog života koji su privukli veliku pažnju javnosti… »
"Ošišala me je na spavanju..." Goran Ratković Rale otkrio detalje turbulentnog ljubavnog odnosa sa popularnom pevačicom…

"Ošišala me je na spavanju..." Goran Ratković Rale otkrio detalje turbulentnog ljubavnog odnosa sa popularnom pevačicom…

Kurir pre 31 dana
Kompozitor Goran Ratković Rale otkrio je da mu je jedna pevačica, sa kojom je bio u emotivnoj vezi, ošišala kosu i to dok je spavao. Ljubavni život Raleta poslednjih meseci je pod lupom domaće javnosti zbog turbulentnog odnosa sa pop zvezdom Anom… »
"Znao si sve, a ipak si me izdao" Ana Nikolić u gluvo doba noći pobesnela zbog Raleta, pa mu uputila brutalne reči nakon…

"Znao si sve, a ipak si me izdao" Ana Nikolić u gluvo doba noći pobesnela zbog Raleta, pa mu uputila brutalne reči nakon…

Kurir pre 31 dana
Ana Nikolić u gluvo doba noći nakon gostovanja njenog dečka Gorana Ratkovića Raleta u emisiji "Amig šou" oglasila se na Instagramu i javno izrazila razočaranje, gde je istakla da je poznati kompozitor izdao. - Na tebe bih se kladila da me voliš… »
Šokantno priznanje Raleta: Indira me šišala na spavanju! Ana me stalno ostavlja!(VIDEO)

Šokantno priznanje Raleta: Indira me šišala na spavanju! Ana me stalno ostavlja!(VIDEO)

Svet plus pre 31 dana
Goran Ratković Rale, ispričao je zanimljive detalj iz života u koje javnost nije bila upućena. Rale je otkrio da ga je Indira tokom veze ošišala na spavanju. - Istina je (smeh)! Nije na ćelavo, malo samo. Nije joj se svidela kosa... Poludeo sam bio… »
"Kad zna tvoje slabosti i zloupotrebljava ih, pod parolom 'ali ja te volim"! To se zove IZDAJA' Ana Nikolić objavila njenu i…

"Kad zna tvoje slabosti i zloupotrebljava ih, pod parolom 'ali ja te volim"! To se zove IZDAJA' Ana Nikolić objavila njenu i…

Blic pre 31 dana
Pevačica Ana Nikolić podelila je fotografiju sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom i porukom zaintrigirala. - Na tebe bih se kladila da me voliš ...znao si sve...i uradio sve isto. Najgora je tmina pred svitanje... i nije ovo moj stil, ali kada… »
Otvorio vrata i pao preko torbi: Dečko Ane Nikolić priznao, jedna bivša ga šišala na spavanju, druga izbacila iz kuće

Otvorio vrata i pao preko torbi: Dečko Ane Nikolić priznao, jedna bivša ga šišala na spavanju, druga izbacila iz kuće

Mondo 20.11.2024
Goran Ratković Rale gostovao je u emisiji Amig šou gde je pričao o svom turbuletnom ljubavnom životu. Kompozitor i emotivni partner pevačice Ane Nikolić, Goran Ratković Rale, gostovao je u emisiji Ognjena Amidžića u kojoj je pričao o bivšim… »
"Ošišala me je na spavanju": Dečko Ane Nikolić o burnom ljubavnom životu - Otkrio šta mu je pevačica uradila: "Poludeo…

"Ošišala me je na spavanju": Dečko Ane Nikolić o burnom ljubavnom životu - Otkrio šta mu je pevačica uradila: "Poludeo…

Blic 19.11.2024
Kompozitor Goran Ratković Rale ne krije svoju ljubavnu vezu sa pevačicom Anom Nikolić, a nedavno je vodio javni rat sa bivšom devojkom Oljom Bajrami. Rale je u prošlosti bio u emotivnoj vezi i sa pevačicom Indirom Radić, a sada se prisetio… »

Vesti dana »