Povezane vesti

"Znao si sve, a ipak si me izdao" Ana Nikolić u gluvo doba noći pobesnela zbog Raleta, pa mu uputila brutalne reči nakon…

"Znao si sve, a ipak si me izdao" Ana Nikolić u gluvo doba noći pobesnela zbog Raleta, pa mu uputila brutalne reči nakon…

Kurir pre 2 minuta
Ana Nikolić u gluvo doba noći nakon gostovanja njenog dečka Gorana Ratkovića Raleta u emisiji "Amig šou" oglasila se na Instagramu i javno izrazila razočaranje, gde je istakla da je poznati kompozitor izdao. - Na tebe bih se kladila da me voliš… »
Šokantno priznanje Raleta: Indira me šišala na spavanju! Ana me stalno ostavlja!(VIDEO)

Šokantno priznanje Raleta: Indira me šišala na spavanju! Ana me stalno ostavlja!(VIDEO)

Svet plus pre 2 sata
Goran Ratković Rale, ispričao je zanimljive detalj iz života u koje javnost nije bila upućena. Rale je otkrio da ga je Indira tokom veze ošišala na spavanju. - Istina je (smeh)! Nije na ćelavo, malo samo. Nije joj se svidela kosa... Poludeo sam bio… »
"Kad zna tvoje slabosti i zloupotrebljava ih, pod parolom 'ali ja te volim"! To se zove IZDAJA' Ana Nikolić objavila njenu i…

"Kad zna tvoje slabosti i zloupotrebljava ih, pod parolom 'ali ja te volim"! To se zove IZDAJA' Ana Nikolić objavila njenu i…

Blic pre 2 sata
Pevačica Ana Nikolić podelila je fotografiju sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom i porukom zaintrigirala. - Na tebe bih se kladila da me voliš ...znao si sve...i uradio sve isto. Najgora je tmina pred svitanje... i nije ovo moj stil, ali kada… »
Otvorio vrata i pao preko torbi: Dečko Ane Nikolić priznao, jedna bivša ga šišala na spavanju, druga izbacila iz kuće

Otvorio vrata i pao preko torbi: Dečko Ane Nikolić priznao, jedna bivša ga šišala na spavanju, druga izbacila iz kuće

Mondo pre 4 sati
Goran Ratković Rale gostovao je u emisiji Amig šou gde je pričao o svom turbuletnom ljubavnom životu. Kompozitor i emotivni partner pevačice Ane Nikolić, Goran Ratković Rale, gostovao je u emisiji Ognjena Amidžića u kojoj je pričao o bivšim… »
"Ošišala me je na spavanju": Dečko Ane Nikolić o burnom ljubavnom životu - Otkrio šta mu je pevačica uradila: "Poludeo…

"Ošišala me je na spavanju": Dečko Ane Nikolić o burnom ljubavnom životu - Otkrio šta mu je pevačica uradila: "Poludeo…

Blic pre 11 sati
Kompozitor Goran Ratković Rale ne krije svoju ljubavnu vezu sa pevačicom Anom Nikolić, a nedavno je vodio javni rat sa bivšom devojkom Oljom Bajrami. Rale je u prošlosti bio u emotivnoj vezi i sa pevačicom Indirom Radić, a sada se prisetio… »

Vesti dana »