Povezane vesti

Vučić: Daćemo sve od sebe da sačuvamo sigurnost i bezbednost naših građana i naše Srbije

Vučić: Daćemo sve od sebe da sačuvamo sigurnost i bezbednost naših građana i naše Srbije

Politika 20.11.2024
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost počela je danas u 12.45 časova, a sednicom je predsedavao predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Sednici, koju je predsednik Vučić sazvao ranije danas, prisustvovali i premijer Srbije Miloš Vučević, ministri u… »
Završena sednica Saveta za nacionalnu bezbednost: Moramo biti spremni za svakakve situacije i spremati rezerve

Završena sednica Saveta za nacionalnu bezbednost: Moramo biti spremni za svakakve situacije i spremati rezerve

Telegraf 20.11.2024
Preporučujemo. U Srbiji je upravo završena sednica Saveta za nacionalnu bezbednost. - Bezbednosna situacija u Srbiji je stabilna. Situacija u svet opterećena je sukobima - na početku je nagovestio ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, i dodao… »
Hitno se oglasio Vučić: "Daćemo sve od sebe"; Održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost FOTO/VIDEO

Hitno se oglasio Vučić: "Daćemo sve od sebe"; Održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost FOTO/VIDEO

B92 pre 31 dana
Završena je hitna sednica Saveta za nacionalnu bezbednost koju je danas hitno sazvao predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Sednicom je predsedavao predsednik Srbije, a prisustvovali su i premijer Srbije Miloš Vučević, ministri u Vladi Ivica Dačić… »
Pušten aktivista Cicvarić: "Policajac mi je uvrtao ruku, nismo pomišljali na nasilje"

Pušten aktivista Cicvarić: "Policajac mi je uvrtao ruku, nismo pomišljali na nasilje"

Radio 021 pre 31 dana
Aktivista i student Pavle Cicvarić pušten je nakon hapšenja koje je usledilo zbog njegovog pokušaja da uđe u Rektorat Univerziteta u Beogradu. Pavle Cicvarić, student koji je ranije danas uhapšen kad je pokušao da uđe u Rektorat Univerziteta u… »
Protest ispred Rektorata: Studenti prekinuli svečanost povodom Međunarodnog dana studenata (FOTO, VIDEO)

Protest ispred Rektorata: Studenti prekinuli svečanost povodom Međunarodnog dana studenata (FOTO, VIDEO)

Danas pre 31 dana
Ispred Rektorata Univerziteta u Beogradu u sredu popodne okupili su se studenti i omladinski aktivisti grupe „Borba“ i omladina parlamentarne opozicije, i blokirali ulaz u ovu zgradu gde je održan prijem povodom Međunarodnog dana studenata… »
Aktivisti i studenti prekinuli svečanu akademiju u Rektoratu Univerziteta u Beogradu

Aktivisti i studenti prekinuli svečanu akademiju u Rektoratu Univerziteta u Beogradu

Insajder pre 31 dana
Aktivisti i studenti su u sredu 20. novembra prekinuli svečanu akademiju u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu. Među njima je bio i student Fakulteta političkih nauka Pavle Cicvarić, koji je ranije bio priveden i nakon kraćeg zadržavanja… »
Cicvarić ispred Rektorata: Policajac mi uvrtao ruku dok me hapsio – nismo planirali nasilje

Cicvarić ispred Rektorata: Policajac mi uvrtao ruku dok me hapsio – nismo planirali nasilje

N1 Info pre 31 dana
Pavle Cicvarić, student koji je uhapšen kad je pokušao da uđe u Rektorat Univerziteta u Beogradu, rekao je za N1 da je u policijskoj stanici bio oko sat vremena a da su mu policajci na ulasku u zgradu Rektorata uvrtali ruku kad su ga hapsili. On je u… »
Vučić nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost: Daćemo sve od sebe da sačuvamo bezbednost

Vučić nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost: Daćemo sve od sebe da sačuvamo bezbednost

Beta pre 31 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost da će se vlast potruditi da sačuva bezbednost građana Srbije u složenim geopolitičkim okolnostima. "Sa članovima Saveta za nacionalnu bezbednost… »
"Daćemo sve od sebe da sačuvamo sigurnost i bezbednost": Oglasio se Vučić nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost…

"Daćemo sve od sebe da sačuvamo sigurnost i bezbednost": Oglasio se Vučić nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost…

Blic pre 31 dana
Sa članovima Saveta za nacionalnu bezbednost razmenio sam informacije o bezbednosnoj situaciji u Srbiji, a razgovarali smo i o aktuelnim dešavanjima, kako u našoj zemlji, tako i u svetu, napisao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon sednice. -… »
Pavle Cicvarić pušten iz policije: Policajac mi uhvatio ruku u kojoj sam držao ličnu kartu, psovao me

Pavle Cicvarić pušten iz policije: Policajac mi uhvatio ruku u kojoj sam držao ličnu kartu, psovao me

Danas pre 31 dana
Student Pavle Cicvarić nešto posle 13 časova pušten je iz policije, nakon čega je došao na protest kod zgrade Rektorata Univerziteta u Beogradu. Kako je medijima pojasnio, terete ga jer je navodno odbio da se legitimiše. „Nisu me dugo držali… »

Novi magazin pre 31 dana
Pavle Cicvarić, student koji je ranije danas uhapšen kad je pokušao da uđe u Rektorat Univerziteta u Beogradu, rekao je za Nova.rs da je u policijskoj stanici bio oko sat vremena a da su mu policajci na ulasku u zgradu Rektorata uvrtali ruku kad su ga… »
Studenti i omladinski aktivisti ušli u Rektorat, poslali poruku „Krvave su vam ruke“

Studenti i omladinski aktivisti ušli u Rektorat, poslali poruku „Krvave su vam ruke“

Novi magazin pre 31 dana
Studenti i omladinski aktivisti uspeli su da uđu u svečanu salu Rektorata Univerziteta u Beogradu, skinuli su zastavu SKONUS-a i poslali poruku "Krvave su vam ruke". Ispred zgrade Rektorata studenti i omladinski aktivisti grupe „Borba“ i omladina… »
Predsednik posle Saveta za nacionalnu bezbednost: Daćemo sve od sebe da sačuvamo sigurnost i bezbednost građana

Predsednik posle Saveta za nacionalnu bezbednost: Daćemo sve od sebe da sačuvamo sigurnost i bezbednost građana

RTV pre 31 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je danas predsedavao sednicom Saveta za nacionalnu bezbednost, poručio je da će u složenoj geopolitičkoj situaciji u svetu država dati sve od sebe da sačuva sigurnost i bezbednost građana. "Sa… »
Studenti i omladinski aktivisti ušli u Rektorat, poslali poruku „Krvave su vam ruke“ (FOTO)

Studenti i omladinski aktivisti ušli u Rektorat, poslali poruku „Krvave su vam ruke“ (FOTO)

N1 Info pre 31 dana
Studenti i omladinski aktivisti uspeli su da uđu u svečanu salu Rektorata Univerziteta u Beogradu, skinuli su zastavu SKONUS-a i poslali poruku "Krvave su vam ruke". Ispred zgrade Rektorata studenti i omladinski aktivisti grupe „Borba“ i omladina… »
Zaključak sednice Saveta za nacionalnu bezbednost: Situacija u zemlji stabilna i pored izazova

Zaključak sednice Saveta za nacionalnu bezbednost: Situacija u zemlji stabilna i pored izazova

N1 Info pre 31 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predsedavao je sednicom Saveta za nacionalnu bezbednost, koja je danas održana. Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić obratio se posle sednice medijima i rekao da je razmatrano više pitanja, a da je situacija u… »
Student Pavle Cicvarić pušten iz policijske stanice

Student Pavle Cicvarić pušten iz policijske stanice

Beta pre 31 dana
Student i aktivista Pavle Cicvarić, koji je danas priveden ispred Rektorata Univerziteta u Beogradu, pušten je iz policijske stanice, preneo je portal N1. Neformalna studentska organizacija "Borba" saopštila je ranije danas da je  Cicvarić, koji… »
Dačić nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost: Protesti nemaju veze sa politikom, već nasiljem

Dačić nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost: Protesti nemaju veze sa politikom, već nasiljem

Radio 021 pre 31 dana
Bezbednosna situacija u Srbiji je stabilna ali opterećena brojnim izazovima spoljnog i unutrašnjeg karaktera, izjavio je ministar Ivica Dačić posle današnje sednice Saveta za nacionalnu bezbednost. Dačić je rekao da su na sednici razmotreni… »
"Blic" saznaje: Vučić predsedava hitnoj sednici Saveta za nacionalnu bezbednost

"Blic" saznaje: Vučić predsedava hitnoj sednici Saveta za nacionalnu bezbednost

Blic pre 31 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predsedavao je danas hitnom sednicom Saveta za nacionalnu bezbednost koja je počela danas u 12.45 sati, saznaje "Blic". Nezvanično, to je razlog zbog koga Vučić danas neće ići u Rektorat, kako je ranije bilo… »
Dačić: Bezbednosna situacija stabilna ali opterećana brojnim izazovima spoljnjeg i unutrašnjeg karaktera

Dačić: Bezbednosna situacija stabilna ali opterećana brojnim izazovima spoljnjeg i unutrašnjeg karaktera

Euronews pre 31 dana
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić je rekao posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost kojojm je predsedavao predsednik Srbije Aleksandar Vučić da je razmatrano nekoliko pitanja, a pre svega geopolitički izazovi i bezbednosna situacija u… »
Dačić posle Saveta za bezbednost: Bezbednosna situacija u Srbiji stabilna

Nedeljnik pre 31 dana
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je nakon današnje sednice Saveta za nacionalnu bezbednost da je bezbednosna situacija u Srbiji stabilna ali opterećena brojnim izazovima spoljnog i unutrašnjeg karaktera. Dačić je rekao da su na… »
Svet u predvorju pakla: Održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost - evo šta kaže Vučić...

Svet u predvorju pakla: Održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost - evo šta kaže Vučić...

Pravda pre 31 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je danas predsedavao sednicom Saveta za nacionalnu bezbednost, poručio je da će u složenoj geopolitičkoj situaciji u svetu država dati sve od sebe da sačuva sigurnost i bezbednost građana. "Sa članovima… »
Vučić: Daćemo sve od sebe da sačuvamo sigurnost građana, Dačić: Bezbednosna situacija stabilna

Vučić: Daćemo sve od sebe da sačuvamo sigurnost građana, Dačić: Bezbednosna situacija stabilna

NIN pre 31 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je danas predsedavao sednicom Saveta za nacionalnu bezbednost, poručio je da će u složenoj geopolitičkoj situaciji u svetu država dati sve od sebe da sačuva sigurnost i bezbednost građana. "Sa članovima… »
Prva izjava Pavla Cicvarića za Nova.rs nakon puštanja na slobodu: Policajci su mi uvrtali ruku, a samo sam hteo da dočekam…

Prva izjava Pavla Cicvarića za Nova.rs nakon puštanja na slobodu: Policajci su mi uvrtali ruku, a samo sam hteo da dočekam…

Nova pre 31 dana
: Pavle Cicvarić, student koji je ranije danas uhapšen kad je pokušao da uđe u Rektorat Univerziteta u Beogradu, rekao je za Nova.rs da je u policijskoj stanici bio oko sat vremena a da su mu policajci na ulasku u zgradu Rektorata uvrtali ruku kad su… »
Pušten Pavle Cicvarić: Policija mi uvrtala ruku

Pušten Pavle Cicvarić: Policija mi uvrtala ruku

Vreme pre 31 dana
Student Pavle Cicvarić priveden je neposredno pred početak protesta „Borbe“ i omladine stranaka parlamentarne opozicije ispred Rektorata gde je povodom Dana studenata trebalo da se pojavi i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Pavle Cicvarić… »
Protest ispred Rektorata, član studentske organizacije "Borba" Pavle Cicvarić priveden, pa pušten

Protest ispred Rektorata, član studentske organizacije "Borba" Pavle Cicvarić priveden, pa pušten

NIN pre 31 dana
Ispred Rektorata Univerziteta u Beogradu danas su se okupili studenti i omladinski aktivisti grupe „Borba“ i omladina parlamentarne opozicije, koji su blokirali ulaz u ovu zgradu gde je održan prijem povodom Međunarodnog dana studenata. Neformalna… »
Vučić: Daćemo sve od sebe da sačuvamo sigurnost građana Srbije; Dačić: Bezbednosna situacija stabilna

Vučić: Daćemo sve od sebe da sačuvamo sigurnost građana Srbije; Dačić: Bezbednosna situacija stabilna

RTS pre 31 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predsedavao je sednici Saveta za nacionalnu bezbednost. Nakon sednice, predsednik je naveo da su razgovarali o aktuelnim dešavanjima. "U ovim složenim i ne lakim geopolitičkim previranjima daćemo sve od sebe da… »
"Bezbednosna situacija u Srbiji je stabilna" Dačić posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost: Država će biti jača od…

"Bezbednosna situacija u Srbiji je stabilna" Dačić posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost: Država će biti jača od…

Kurir pre 31 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predsedavao je danas na hitnoj sednici Saveta za nacionalnu bezbednost koja je počela nešto posle 12.45 sati. Nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost obratio se ministar Ivica Dačić. - Razmatrano je nekoliko… »
Oglasio se Vučić nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost: Daćemo sve od sebe da sačuvamo sigurnost

Oglasio se Vučić nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost: Daćemo sve od sebe da sačuvamo sigurnost

Mondo pre 31 dana
Oglasio se Aleksandar Vučić nakon Saveta za nacionalnu bezbednost. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predsedavao je danas hitnoj sednici Saveta za nacionalnu bezbednost koja je počela nešto posle 12.45 sati. Predsednik se potom oglasio sledećim… »

Novi magazin pre 31 dana
Bezbednosna situacija u Srbiji je stabilna ali opterećena brojnim izazovima spoljnog i unutrašnjeg karaktera, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić posle današnje sednice Saveta za nacionalnu bezbednost. Dačić je rekao da su na… »

Novi magazin pre 31 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost da će se vlast potruditi da sačuva bezbednost građana Srbije u složenim geopolitičkim okolnostima. "Sa članovima Saveta za nacionalnu bezbednost… »
„Mladi borba“: Uhapšen Pavle Cicvarić

„Mladi borba“: Uhapšen Pavle Cicvarić

N1 Info 20.11.2024
Grupa studenata u okviru organizacije "Borba" objavila je informaciju da je uhapšen Pavle Cicvarić, student i aktivista te neformalne grupe. „Policija je privela našeg saborca Pavla Cicvarića ispred Rektorata“, naveli su na Instagramu. A post… »
Neformalna grupa Borba: Pavle Cicvarić uhapšen ispred Rektorata

Beta 20.11.2024
Neformalna studentska organizacija "Borba" saopštila je danas da je njihov član, aktivista Pavle Cicvarić, uhapšen ispred zgrade Rektorata Univerziteta u Beogradu. "Policija je privela našeg saborca Pavla Cicvarića ispred Rektorata", objavila je ta… »
Počela sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, predsedava Vučić

Počela sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, predsedava Vučić

Euronews 20.11.2024
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost počela je danas u 12.45 časova, a sednicom predsedava predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Sednici, koju je predsednik Vučić sazvao ranije danas, prisustvuju i premijer Srbije Miloš Vučević, ministri u Vladi… »
Vučić posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost: Daćemo sve od sebe da sačuvamo sigurnost i bezbednost građana

Vučić posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost: Daćemo sve od sebe da sačuvamo sigurnost i bezbednost građana

Euronews 20.11.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je predsedavao sednicom Saveta za nacionalnu bezbednost, poručio je da će u složenoj geopolitičkoj situaciji u svetu država dati sve od sebe da sačuva sigurnost i bezbednost građana. "Sa članovima Saveta… »
Oglasio se Vučić posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost

Oglasio se Vučić posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost

Nova pre 31 dana
: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost. On je svom Instagram profilu „buducnostsrbijeav“ napisao da je sa članovima Saveta „razmenio informacije o bezbednosnoj situaciji u Srbiji… »
U toku sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, predsedava Vučić

U toku sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, predsedava Vučić

Sputnik 20.11.2024
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost počela je danas u 12.45 časova, a sednicom predsedava predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Sednici, koju je predsednik Vučić sazvao ranije danas, prisustvuju i premijer Srbije Miloš Vučević, ministri u… »
Šta je poručio Vučić posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost?

Šta je poručio Vučić posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost?

Danas pre 31 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se posle današnje sednice Saveta za nacionalnu bezbednost i naveo da će se sačuvati sigurnost i bezbednost građana i Srbije. On je na svom zvaničnom nalogu na Instagramu napisao da se na sednici… »

Radio sto plus pre 31 dana
“Policija je privela našeg saborca Pavla Cicvarića ispred Rektorata”, objavila je ta organizacija na Instagramu. U Rektoratu se danas održava svečanost povodom Međunarodnog dana studenata, na kojoj je trebalo da govori predsednik Srbije… »
Predsednik Vučić se oglasio posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost Nabrojao sve o čemu su razgovarali: Daćemo sve od…

Predsednik Vučić se oglasio posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost Nabrojao sve o čemu su razgovarali: Daćemo sve od…

Kurir 20.11.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predsedavao je danas hitnoj sednici Saveta za nacionalnu bezbednost koja je počela nešto posle 12.45 sati. Predsednik se potom oglasio sledećim rečima: - Sa članovima Saveta za nacionalu bezbednost razmenio sam… »
Vučić: Daćemo sve od sebe da sačuvamo sigurnost i bezbednost građana

Vučić: Daćemo sve od sebe da sačuvamo sigurnost i bezbednost građana

Telegraf pre 31 dana
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je danas predsedavao sednicom Saveta za nacionalnu bezbednost, poručio je da će u složenoj geopolitičkoj situaciji u svetu država dati sve od sebe da sačuva sigurnost i bezbednost građana… »
Aktivista Cicvarić priveden ispred beogradskog Rektorata

Aktivista Cicvarić priveden ispred beogradskog Rektorata

Radio 021 20.11.2024
Aktivista neformalne grupe "Borba" Pavle Cicvarić priveden je ispred Rektorata Univerziteta u Beogradu pred najavljeni protest. Cicvarić, student i aktivista neformalne grupe "Borba", priveden je ispred Rektorata pred najavljeni protest "Borbe" i… »
Sazvana sednica Saveza za nacionalnu bezbednost, predsedava Vučić

Glas Zaječara 20.11.2024
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost biće održana danas u zgradi Predsedništva a predsedavaće joj predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Kako je najavljeno iz Predsedništva, sednica će početi u 12.45 u tom zdanju na Andrićevom vencu. Ranije je… »
„Vučić ne sme da se pojavi ovde!“ Drama ispred Rektorata, studenti pokušavaju da uđu, uhapšen Pavle Cicvarić

„Vučić ne sme da se pojavi ovde!“ Drama ispred Rektorata, studenti pokušavaju da uđu, uhapšen Pavle Cicvarić

Nova 20.11.2024
: Ispred Rektorata beogradskog Univerziteta danas je uhapšen student Pavle Cicvarić iz grupe "Mladi Borba". Kako nam je potvrdila Emilija Milenković iz tog pokreta, on je uhapšen kad je pokušao da uđe u zgradu Rektorata. Naime, bilo je najavljeno da… »

Radio sto plus 20.11.2024
Kako je najavljeno iz Predsedništva, sednica će početi u 12.45 u tom zdanju na Andrićevom vencu. Ranije je bilo najavljeno da će Vučić danas u 13 časova prisustvovati obeležavanju Međunarodnog dana studenata u Rektoratu Univerziteta u Beogradu… »

Beta 20.11.2024
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost biće održana danas u zgradi Predsedništva a predsedavaće joj predsednik Srbije Aleksandar Vučić.  Kako je najavljeno iz Predsedništva, sednica će početi u 12.45 u tom zdanju na Andrićevom vencu. Ranije je… »
Vučić zakazao sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost

Vučić zakazao sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost

Danas 20.11.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predsedavaće danas sednicom Saveta za nacionalnu bezbednost u 12 i 45 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, objavili su mediji. Nezvanično, to je razlog zbog koga Vučić danas neće ići… »
Međunarodni dan studenata: Predsednik Vučić prisustvuje svečanoj akademiji

Međunarodni dan studenata: Predsednik Vučić prisustvuje svečanoj akademiji

Kurir 20.11.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovaće danas na svečanoj akademiji povodom Međunarodnog dana studenata. Akademija počinje u 13 časova, u svečanoj sali zgrade Rektorata Univerziteta u Beogradu, saopštila je Služba za saradnju sa medijima… »
Vučić najavio hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost: Predsedavanje počinje u 12.45

Vučić najavio hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost: Predsedavanje počinje u 12.45

Mondo 20.11.2024
Vučić danas neće ići u Rektorat, kako je ranije najavljeno. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predsedavaće danas hitnoj sednici Saveta za nacionalnu bezbednost koja počinje danas u 12.45 sati. Nezvanično, to je razlog zbog koga Vučić danas… »
Vučić zakazao hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost

Vučić zakazao hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost

Radio 021 20.11.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predsedavaće danas hitnom sednicom Saveta za nacionalnu bezbednost. Sednica je zakazana za 12.45 sati. Sednica će biti održana u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike. Međutim, nije poznato zbog… »
Vučić na svečanoj akademiji povodom Međunarodnog dana studenata

Vučić na svečanoj akademiji povodom Međunarodnog dana studenata

B92 20.11.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovaće danas na svečanoj akademiji povodom Međunarodnog dana studenata. Akademija počinje u 13.00 časova, u svečanoj sali zgrade Rektorata Univerziteta u Beogradu, saopštila je Služba za saradnju sa… »
Vučić danas na svečanoj akademiji povodom Međunarodnog dana studenata

Vučić danas na svečanoj akademiji povodom Međunarodnog dana studenata

Telegraf 20.11.2024
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovaće danas na svečanoj akademiji povodom Međunarodnog dana studenata. Akademija počinje u 13 časova, u svečanoj sali zgrade Rektorata Univerziteta u Beogradu, saopštila je Služba za… »

Vesti dana »