Povezane vesti
"Devedesetih se pevalo svakakvim ljudima" Boban Zdravković se prisetio teških godina: Bilo je vruće gde god se pojaviš, ne…
Kurir pre 3 sata
Pevač Boban Zdravković uživao je veliku popularnost devedesetih godina, a njegove pesme "Marakana", "Lagala me jedna Maja", „Ne dolazi u moj san", "Ciganima srce daću" i još mnoge druge pevaju se i danas. Pogotovo je poslednjih nedelja aktuelna… »
"Devedesetih se pevalo svakakvim ljudima": Otpevao nezvaničnu himnu zemunskog klana, priznao da je bilo "vruće"
Mondo pre 3 sata
Pevač Boban Zdravković harao je muzičkom scenom devedesetih godina prošlog veka. Pevač Boban Zdravković uživao je veliku popularnost devedesetih godina, a njegove pesme "Marakana", "Lagala me jedna Maja", „Ne dolazi u moj san", "Ciganima srce… »
Vesti dana »
Popovićeva: Pravda se ne deli na ulici već u sudnici, sudije i tužioci izdržaće pritisak
RTV pre 54 minutajoš 44 povezane
UŽIVO Blokiran jedan od ulaza u Beograd na vodi: Uskoro i blokada Brankovog mosta, građani pozvani da se priključe
Nova pre 1 minutjoš 38 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Oglasio se Kremlj: Zamrzavanje rata ne bi odgovaralo Rusiji
Euronews pre 1 satjoš 22 povezane
Krivična prijava protiv Srđana Đurića nakon sinoćnjeg privođenja
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 19 povezanih