Povezane vesti
"Devedesetih se pevalo svakakvim ljudima" Boban Zdravković se prisetio teških godina: Bilo je vruće gde god se pojaviš, ne bih…
Kurir 20.11.2024
Pevač Boban Zdravković uživao je veliku popularnost devedesetih godina, a njegove pesme "Marakana", "Lagala me jedna Maja", „Ne dolazi u moj san", "Ciganima srce daću" i još mnoge druge pevaju se i danas. Pogotovo je poslednjih nedelja aktuelna njegova… »
"Devedesetih se pevalo svakakvim ljudima": Otpevao nezvaničnu himnu zemunskog klana, priznao da je bilo "vruće"
Mondo 20.11.2024
Pevač Boban Zdravković harao je muzičkom scenom devedesetih godina prošlog veka. Pevač Boban Zdravković uživao je veliku popularnost devedesetih godina, a njegove pesme "Marakana", "Lagala me jedna Maja", „Ne dolazi u moj san", "Ciganima srce daću" i još… »
Vesti dana »

Izbori u Češkoj: Pobedio Babiš, propao referendum o izlasku iz EU/NATO
Serbian News Media pre 2 satajoš 27 povezanih

Detaljna prognoza meteorologa za jesen i zimu: Blaže Miholjsko leto, pa novi talas snega
Pravda pre 2 satajoš 27 povezanih

"Hamas mora brzo da deluje,: Inače..." Oglasio se Tramp i zapretio da neće tolerisati kašnjenje odgovora
Blic pre 4 satijoš 19 povezanih

"Svi taoci biće vraćeni kući": Premijer Izraela o ratu sa Hamasom, spomenuo Trampa
Mondo pre 9 minutajoš 50 povezanih