Povezane vesti
Opozicija ponovo blokirala ulaz u sud i tužilaštvo, sutra nastavak
NoviSad.com 20.11.2024
Novi Sad – Republički i pokrajinski poslanici, kao i odbornici u Skupštini grada Novog Sad, jutros su ponovo blokirali ulaz u zgradu u kojoj se nalaze sud i tužilaštvo. Blokada je počela tačno u 7.30 i završen je oko 14 sati, a policija se u… »
Završena blokada zgrade Tužilaštva u Novom Sadu
RTV 20.11.2024
NOVI SAD - Incidenti, tenzije, nasrtaji na policiju od pojedinih opozicionih poslanika. To su i današnje slike isped ulaza u zgradu tužilaštva i suda u Novom Sadu. Blokada je trajala 6 sati. Deo opozicionih poslanika i odbornika i jutros je bio ispred… »
Završen drugi dan blokade novosadskog suda, nastavak sutra u 7.30 (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad 20.11.2024
Nešto pre 14 sati završen je drugi dan blokade novosadskog suda, a kako je najavljeno, akcija se nastavlja i sutra. Marinika Tepić se zahvalila svima su učestvovali. Pričajući o današnjim dešavanjima, izjavila da je bezbednosno najizazovniji… »
Završen drugi dan blokade suda i tužilaštva u Novom Sadu, za sutra zakazan novi skup u 7:30
Radio sto plus 20.11.2024
Narodna poslanica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić pre završetka blokade sumirala je današnja dešavanja, navodeći da se opozicioni poslanici i odbornici bore za pravdu, a protiv nekažnjivosti i nepravde. Kako je dodala, bilo je više policije… »
Rakić: Bilo je grubog koškanja s policijom, u par mahova me hvatala nesvestica
N1 Info 20.11.2024
Poslanica Dragana Rakić, koja se nalazi ispred zgrade suda i tužilaštva zajedno sa još opozicionih poslanika, rekla je za N1 da je od "7.30 ujutru tu bio kordon policije". „Blokirali smo zaposlenima da uđu u sud, simbolički potez, poručujemo… »
FOTO i VIDEO: Drugi dan blokade novosadskog suda, nekoliko poslanika uspelo da uđe u zgradu
Moj Novi Sad 20.11.2024
Narodne poslanike i gradske odbornike, jutros je ispred suda (u kom se nalazi i Tužilaštvo), dočekao veliki broj policije u opremi za razbijanje dmeonstracija. Oni se u velikom broju nalaze i u samoj zgradi. Prvih nekoliko minuta bilo je mirno. Ubrzo… »
Vesti dana »
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 15 satijoš 2 povezane
Pogledajte kako je izgledao večerašnji protest na Slaviji zabeležen objektivom kamere TV Nova
Nova pre 1 satjoš 24 povezane