Povezane vesti

Deo opozicije drugi dan blokirala zgradu Tužilaštva u Novom Sadu, došlo do guranja sa policijom

Deo opozicije drugi dan blokirala zgradu Tužilaštva u Novom Sadu, došlo do guranja sa policijom

RTV pre 21 minuta
NOVI SAD - Poslanici dela opozicije u republičkom i pokrajinskom parlmentu, kao i odbornici Skupštine grada i danas su blokirali zgradu novosadkog suda. Na samom početku blokade, u nekoliko navrata došlo je do okršaja sa policijom, koja u opremi za… »
Opozicija ponovo blokirala ulaz u sud i tužilaštvo

Opozicija ponovo blokirala ulaz u sud i tužilaštvo

NoviSad.com pre 45 minuta
Novi Sad – Republički i pokrajinski poslanici, kao i odbornici u Skupštini grada Novog Sad, jutros su ponovo blokirali ulaz u zgradu u kojoj se nalaze sud i tužilaštvo. Blokada je počela tačno u 7.30, a policija se u punoj opremi za razbijanje… »
Rakić: Bilo je grubog koškanja s policijom, u par mahova me hvatala nesvestica

Rakić: Bilo je grubog koškanja s policijom, u par mahova me hvatala nesvestica

N1 Info pre 1 sat
Poslanica Dragana Rakić, koja se nalazi ispred zgrade suda i tužilaštva zajedno sa još opozicionih poslanika, rekla je za N1 da je od "7.30 ujutru tu bio kordon policije". „Blokirali smo zaposlenima da uđu u sud, simbolički potez, poručujemo… »
FOTO i VIDEO: Drugi dan blokade novosadskog suda, nekoliko poslanika uspelo da uđe u zgradu

FOTO i VIDEO: Drugi dan blokade novosadskog suda, nekoliko poslanika uspelo da uđe u zgradu

Moj Novi Sad pre 1 sat
Narodne poslanike i gradske odbornike, jutros je ispred suda (u kom se nalazi i Tužilaštvo), dočekao veliki broj policije u opremi za razbijanje dmeonstracija. Oni se u velikom broju nalaze i u samoj zgradi. Prvih nekoliko minuta bilo je mirno. Ubrzo… »

Vesti dana »