Povezane vesti

Vujošević: "Najbolji za Partizan je Željko, bolji je trener od mene"

Vujošević: "Najbolji za Partizan je Željko, bolji je trener od mene"

Sportske.net 20.11.2024
Bivši trener Partizana Duško Vujošević je u novoj epizodi emisije "Kida Show" koja se emituje "Sport klubu" govorio o aktuelnom trenutku u kom se nalaze crno-beli, a koji u Evroligi nije dobar. Partizan je na dnu tabele sa skorom 2-8, a sutra ga čeka… »
„Željko je bolji trener od mene“: Duško Vujošević se poklonio Obradoviću, otkrio detalje o svom zdravlju

„Željko je bolji trener od mene“: Duško Vujošević se poklonio Obradoviću, otkrio detalje o svom zdravlju

Nova 20.11.2024
: Duško Vujošević, čuveni košarkaški trener, pričao je o Željku Obradoviću i predstojećem večitom derbiju u Evroligi. Crvena zvezda i Partizan sastaju se u četvrtak od 20 sati u Beogradskoj areni, u okviru 11. kola Evrolige. Vujošević je pre… »
Vujošević: "Obradović je bolji trener od mene"

Vujošević: "Obradović je bolji trener od mene"

B92 20.11.2024
Bivši trener Partizana Duško Vujošević je u emisiji na Sport klubu rekao dosta zanimljivih stvari koje se tiču aktuelne situacije u kojoj se nalaze crno-beli. Partizan se posle deset kola nalazi u donjem delu tabele Evrolige sa svega dve pobede… »
Partizan pred derbi: Pritisak raste usled turbulencija

Partizan pred derbi: Pritisak raste usled turbulencija

Sport klub 20.11.2024
Nakon još jednog bolnog poraza u Evroligi od milanske Olimpije u punoj Beogradskoj areni, ekipa Partizana sa skorom 2-8 sa Virtusom i Albom trenutno deli poslednje mesto na tabeli. Posle deset odigranih kola, isuviše je rano otpisati evroligašku… »
Treća, crno-bela, sreća?

Treća, crno-bela, sreća?

Sportski žurnal 20.11.2024
Večiti izjednačeni u evroligaškim derbijima (2:2), Partizan traži beg sa 16. pozicije na tabeli (2:8). Odsustvom ruskih klubova iz Evrolige, Partizan i Crvena zvezda su dobili priliku da višedecenijsko rivalstvo podignu na viši nivo – večiti… »
"Obradović ima kompleks sferopulosa!" Šta će reći trener Partizana posle ove izjave legende srpske košarke?

"Obradović ima kompleks sferopulosa!" Šta će reći trener Partizana posle ove izjave legende srpske košarke?

Večernje novosti 20.11.2024
Crvena zvezda u Beogradskoj areni u četvrtak, 21. novembra, dočekuje svog večitog rivala Partizan, koji se nalazi u seriji od čak šest uzastopnih poraza. FOTO: M. Vukadinović Crveno-beli su u prošlom duplom kolu ostvarili cilj, upisali su jedan… »
(Anketa) ko pobeđuje u večitom derbiju u evroligi: Partizan za izlaz iz najcrnje serije, Zvezda igra da pokaže da je ove…

(Anketa) ko pobeđuje u večitom derbiju u evroligi: Partizan za izlaz iz najcrnje serije, Zvezda igra da pokaže da je ove…

Hot sport 20.11.2024
Ulog je uvek veliki za derbi, ali ovaj je posebno komplikovan! Crvena zvezda u Beogradskoj areni u četvrtak 21.11. dočekuje svog večitog rivala, Partizan, koji se nalazi u seriji od čak šest uzastopnih poraza. Pogledaj rezultate Crveno-beli su u… »
Partizanov derbi istine: Crno-beli pribijeni uz zid pred Zvezdu, traže kraj krize u Evroligi

Partizanov derbi istine: Crno-beli pribijeni uz zid pred Zvezdu, traže kraj krize u Evroligi

Mondo 20.11.2024
Partizan gostuje Crvenoj zvezdi u Areni u meču u kom je pod dodatnim pritiskom zbog skora na tabeli. Kada god se igra večiti derbi meč ima posebnu važnost, bez obzira na to ko je u kakvoj formi i ko ima ulogu favorita. Tako će da bude i sada u… »
Zvezda favorit protiv Partizana

Zvezda favorit protiv Partizana

B92 20.11.2024
U četvrtak od 20 časova će košarkaši Crvene zvezde dočekati Partizan u 11. kolu Evrolige i gledaćemo prvi "večiti" derbi. Po prvi put ove sezone ćemo gledati derbi između Crvene zvezde i Partizana i on će se održati u "Beogradskoj Areni", gde… »
Član zlatne generacije Partizana uoči evroligaškog derbija: Zvezda izgleda uigranije, ali pobednik se ne zna unapred

Član zlatne generacije Partizana uoči evroligaškog derbija: Zvezda izgleda uigranije, ali pobednik se ne zna unapred

Danas 20.11.2024
Derbi 11. kola Evrolige odigraće Crvena zvezda i Partizan. Ovaj meč je na programu u četvrtak u 20 časova. „Beogradska arena“ biće poprište prvog ovosezonskog večitog derbija, a domaćini su crveno-beli. Crno-belima derbi stiže u najgorem… »

Vesti dana »