Повезане вести

Вујошевић: "Најбољи за Партизан је Жељко, бољи је тренер од мене"

Вујошевић: "Најбољи за Партизан је Жељко, бољи је тренер од мене"

Спортске.нет 20.11.2024
Бивши тренер Партизана Душко Вујошевић је у новој епизоди емисије "Кида Схов" која се емитује "Спорт клубу" говорио о актуелном тренутку у ком се налазе црно-бели, а који у Евролиги није добар. Партизан је на дну табеле са скором… »
„Жељко је бољи тренер од мене“: Душко Вујошевић се поклонио Обрадовићу, открио детаље о свом здрављу

„Жељко је бољи тренер од мене“: Душко Вујошевић се поклонио Обрадовићу, открио детаље о свом здрављу

Нова 20.11.2024
: Душко Вујошевић, чувени кошаркашки тренер, причао је о Жељку Обрадовићу и предстојећем вечитом дербију у Евролиги. Црвена звезда и Партизан састају се у четвртак од 20 сати у Београдској арени, у оквиру 11. кола Евролиге… »
Вујошевић: "Обрадовић је бољи тренер од мене"

Вујошевић: "Обрадовић је бољи тренер од мене"

Б92 20.11.2024
Бивши тренер Партизана Душко Вујошевић је у емисији на Спорт клубу рекао доста занимљивих ствари које се тичу актуелне ситуације у којој се налазе црно-бели. Партизан се после десет кола налази у доњем делу табеле Евролиге са… »
Партизан пред дерби: Притисак расте услед турбуленција

Партизан пред дерби: Притисак расте услед турбуленција

Спорт клуб 20.11.2024
Након још једног болног пораза у Евролиги од миланске Олимпије у пуној Београдској арени, екипа Партизана са скором 2-8 са Виртусом и Албом тренутно дели последње место на табели. После десет одиграних кола, исувише је рано… »
Трећа, црно-бела, срећа?

Трећа, црно-бела, срећа?

Спортски журнал 20.11.2024
Вечити изједначени у евролигашким дербијима (2:2), Партизан тражи бег са 16. позиције на табели (2:8). Одсуством руских клубова из Евролиге, Партизан и Црвена звезда су добили прилику да вишедеценијско ривалство подигну на виши… »
"Обрадовић има комплекс сферопулоса!" Шта ће рећи тренер Партизана после ове изјаве легенде српске кошарке?

"Обрадовић има комплекс сферопулоса!" Шта ће рећи тренер Партизана после ове изјаве легенде српске кошарке?

Вечерње новости 20.11.2024
Црвена звезда у Београдској арени у четвртак, 21. новембра, дочекује свог вечитог ривала Партизан, који се налази у серији од чак шест узастопних пораза. ФОТО: М. Вукадиновић Црвено-бели су у прошлом дуплом колу остварили циљ… »
(Анкета) ко побеђује у вечитом дербију у евролиги: Партизан за излаз из најцрње серије, Звезда игра да покаже да је ове…

(Анкета) ко побеђује у вечитом дербију у евролиги: Партизан за излаз из најцрње серије, Звезда игра да покаже да је ове…

Хот спорт 20.11.2024
Улог је увек велики за дерби, али овај је посебно компликован! Црвена звезда у Београдској арени у четвртак 21.11. дочекује свог вечитог ривала, Партизан, који се налази у серији од чак шест узастопних пораза. Погледај резултате… »
Партизанов дерби истине: Црно-бели прибијени уз зид пред Звезду, траже крај кризе у Евролиги

Партизанов дерби истине: Црно-бели прибијени уз зид пред Звезду, траже крај кризе у Евролиги

Мондо 20.11.2024
Партизан гостује Црвеној звезди у Арени у мечу у ком је под додатним притиском због скора на табели. Када год се игра вечити дерби меч има посебну важност, без обзира на то ко је у каквој форми и ко има улогу фаворита. Тако ће да… »
Звезда фаворит против Партизана

Звезда фаворит против Партизана

Б92 20.11.2024
У четвртак од 20 часова ће кошаркаши Црвене звезде дочекати Партизан у 11. колу Евролиге и гледаћемо први "вечити" дерби. По први пут ове сезоне ћемо гледати дерби између Црвене звезде и Партизана и он ће се одржати у… »
Члан златне генерације Партизана уочи евролигашког дербија: Звезда изгледа уиграније, али победник се не зна унапред

Члан златне генерације Партизана уочи евролигашког дербија: Звезда изгледа уиграније, али победник се не зна унапред

Данас 20.11.2024
Дерби 11. кола Евролиге одиграће Црвена звезда и Партизан. Овај меч је на програму у четвртак у 20 часова. „Београдска арена“ биће поприште првог овосезонског вечитог дербија, а домаћини су црвено-бели. Црно-белима дерби стиже у… »

Вести дана »