Povezane vesti
Stižu rode! Na pragu 8. decenije Željko Samardžić se pohvalio vestima o prinovi (FOTO)
Story pre 1 sat
Porodica Željka Samardžića uskoro će biti bogatija za još jednog člana ili je bolje reći članicu. O predivnim novostima, otac tri velike ćerke, lično je obavestio medije. - Moja ćerka Minja, koja je često na mojim koncertima kao prateći… »
Stižu rode! Željko Samardžić postaje deda: Pevač otkrio koje mu je unuče po redu, evo šta mu je ćerka obećala
Kurir pre 3 sata
Željko Samardžić sinoć se pojavio na jednom događaju, gde je i zapevao, a u razgovoru s medijima otkrio je da postaje deda po peti put. - Sve svoje slobodno vreme provodim sa porodicom. Sad je najinteresantnija najmlađa unuka... - rekao je pevač pa… »
Stižu rode: Željko Samardžić otkrio da mu je ćerka trudna: "Biću deda po peti put! Minja me prati na koncertima sa…
Blic pre 5 sati
Pevač Željko Samardžić otkrio je da u njegovu porodicu uskoro stiže prinova. - Sve svoje slobodno vreme provodim sa porodicom. Sad je najinteresantnija najmlađa unuka... - rekao je prvo za "Blic". - Moja ćerka Minja, koja je često na mojim… »
Vesti dana »
Savo Manojlović i Aleksandar Jovanović privedeni na Savskom mostu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 28 minutajoš 55 povezanih
Opozicija ponovo blokirala ulaz u sud i tužilaštvo u Novom Sadu, nekoliko poslanika ušlo u zgradu suda
NIN pre 28 minutajoš 41 povezana
FOTO Uhapšen zbog podsticanja na terorizam: Upravljao Fejsbuk nalozima sa pozivima na džihad
Radio 021 pre 22 minutajoš 35 povezanih
Erdogan se protivi odluci SAD da dozvoli Ukrajini korišćenje raketa dugog dometa
RTV pre 28 minutajoš 25 povezanih