Povezane vesti

Stižu rode! Na pragu 8. decenije Željko Samardžić se pohvalio vestima o prinovi (FOTO)

Stižu rode! Na pragu 8. decenije Željko Samardžić se pohvalio vestima o prinovi (FOTO)

Story pre 1 sat
Porodica Željka Samardžića uskoro će biti bogatija za još jednog člana ili je bolje reći članicu. O predivnim novostima, otac tri velike ćerke, lično je obavestio medije. - Moja ćerka Minja, koja je često na mojim koncertima kao prateći… »
Stižu rode! Željko Samardžić postaje deda: Pevač otkrio koje mu je unuče po redu, evo šta mu je ćerka obećala

Stižu rode! Željko Samardžić postaje deda: Pevač otkrio koje mu je unuče po redu, evo šta mu je ćerka obećala

Kurir pre 3 sata
Željko Samardžić sinoć se pojavio na jednom događaju, gde je i zapevao, a u razgovoru s medijima otkrio je da postaje deda po peti put. - Sve svoje slobodno vreme provodim sa porodicom. Sad je najinteresantnija najmlađa unuka... - rekao je pevač pa… »
Stižu rode: Željko Samardžić otkrio da mu je ćerka trudna: "Biću deda po peti put! Minja me prati na koncertima sa…

Stižu rode: Željko Samardžić otkrio da mu je ćerka trudna: "Biću deda po peti put! Minja me prati na koncertima sa…

Blic pre 5 sati
Pevač Željko Samardžić otkrio je da u njegovu porodicu uskoro stiže prinova. - Sve svoje slobodno vreme provodim sa porodicom. Sad je najinteresantnija najmlađa unuka... - rekao je prvo za "Blic". - Moja ćerka Minja, koja je često na mojim… »

Vesti dana »