Повезане вести
Професорка из Финске покренула акцију у Србији: „Била сам шокирана да постоје школе које немају библиотеку“
Нови магазин 20.11.2024
Осмогодишња основна школа у селу Сараново код Раче, са око 70 ученика, нема школску библиотеку. Деца су до сада била принуђена да купују лектиру, а приступ другим књигама практично не постоји. Зато је на иницијативу професорке… »
Професорка из Финске покренула несвакидашњу акцију у Србији: „Била сам шокирана да постоје школе које немају библиотеку“…
Н1 Инфо 20.11.2024
Осмогодишња основна школа у селу Сараново код Раче, са око 70 ученика, нема школску библиотеку. Деца су до сада била принуђена да купују лектиру, а приступ другим књигама практично не постоји. Зато је на иницијативу професорке… »
Професорка из Финске покренула несвакидашњу акцију у Србији: „Била сам шокирана да постоје школе које немају библиотеку“…
Н1 Инфо 20.11.2024
Вести дана »
Владајућа коалиција у Кули ће имати један мандат више од студентске листе
Бета пре 1 сатјош 71 повезана
Одсек за медијске студије Филозофског факултета у Новом Саду: Напад на Динића је напад на слободу медија
Недељник пре 2 сатајош 7 повезаних
Иницијатива Донорство је херојство: Министарство здравља није прихватио ниједан предлог организација цивилног друштва за унапређење система трансплантација
Данас пре 4 сатијош 5 повезаних
СПС: Победа сложне, достојанствене и слободарске Србије на локалним изборима
Право у центар пре 1 сатјош 42 повезане