Povezane vesti
Profesorka iz Finske pokrenula akciju u Srbiji: „Bila sam šokirana da postoje škole koje nemaju biblioteku“
Novi magazin pre 3 sata
Osmogodišnja osnovna škola u selu Saranovo kod Rače, sa oko 70 učenika, nema školsku biblioteku. Deca su do sada bila prinuđena da kupuju lektiru, a pristup drugim knjigama praktično ne postoji. Zato je na inicijativu profesorke srpskog jezika… »
Profesorka iz Finske pokrenula nesvakidašnju akciju u Srbiji: „Bila sam šokirana da postoje škole koje nemaju…
N1 Info pre 4 sati
Osmogodišnja osnovna škola u selu Saranovo kod Rače, sa oko 70 učenika, nema školsku biblioteku. Deca su do sada bila prinuđena da kupuju lektiru, a pristup drugim knjigama praktično ne postoji. Zato je na inicijativu profesorke srpskog jezika… »
Profesorka iz Finske pokrenula nesvakidašnju akciju u Srbiji: „Bila sam šokirana da postoje škole koje nemaju…
N1 Info pre 4 sati
Vesti dana »
(BLOG) Drugi dan blokade suda i tužilaštva u Novom Sadu: Neki poslanici uspeli da uđu u zgradu, nekima i pozlilo
N1 Info pre 5 minutajoš 43 povezane
Dačić: MUP neće tolerisati remećenje javnog reda i mira na protestnim okupljanjima
RTV pre 5 minutajoš 44 povezane
uživo RAT U UKRAJINI Oglasio se Kremlj: Zamrzavanje rata ne bi odgovaralo Rusiji
Euronews pre 2 satajoš 25 povezanih