Povezane vesti
Profesorka iz Finske pokrenula akciju u Srbiji: „Bila sam šokirana da postoje škole koje nemaju biblioteku“
Novi magazin 20.11.2024
Osmogodišnja osnovna škola u selu Saranovo kod Rače, sa oko 70 učenika, nema školsku biblioteku. Deca su do sada bila prinuđena da kupuju lektiru, a pristup drugim knjigama praktično ne postoji. Zato je na inicijativu profesorke srpskog jezika, Dušice… »
Profesorka iz Finske pokrenula nesvakidašnju akciju u Srbiji: „Bila sam šokirana da postoje škole koje nemaju biblioteku“…
N1 Info 20.11.2024
Osmogodišnja osnovna škola u selu Saranovo kod Rače, sa oko 70 učenika, nema školsku biblioteku. Deca su do sada bila prinuđena da kupuju lektiru, a pristup drugim knjigama praktično ne postoji. Zato je na inicijativu profesorke srpskog jezika, Dušice… »
Profesorka iz Finske pokrenula nesvakidašnju akciju u Srbiji: „Bila sam šokirana da postoje škole koje nemaju biblioteku“…
N1 Info 20.11.2024
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Haos u Skupštini Novog Sada: Pogačara napali naprednjaci kad je pokušao da priđe gradonačeniku
Nova pre 1 satjoš 61 povezana

Završena sednica Skupštine Grada Novog Sada, usvojene sve tačke
Euronews pre 11 minutajoš 16 povezanih

Zabrinutost zbog kadrovskih promena u United Grupi – urednici upozoravaju na političke pritiske
In medija pre 2 satajoš 22 povezane

"Juče ih je bilo 12": Đurić o građanima Srbije u Izraelu, otkrio koliko ih je prijavljeno za evakuaciju: Formiran je krizni štab
Blic pre 6 satijoš 30 povezanih

Olimpijski šampion Usain Bolt promoviše EXPO u Beogradu
Slobodna Evropa pre 57 minutajoš 66 povezanih