Повезане вести
Осигурајмо ваш успех заједно!
Курир 20.11.2024
Ништа боље од тога кад сте сам свој шеф, зар не? Водите посао по својим правилима, имате флексибилно радно време, сами одређујете кад ћете на годишњи одмор… Кад би то стварно било тако, сви бисмо били приватни предузетници… »
Блиц 20.11.2024
Ништа боље од тога кад сте сам свој шеф, зар не? Водите посао по својим правилима, имате флексибилно радно време, сами одређујете кад ћете на годишњи одмор…. Кад би то стварно било тако, сви бисмо били приватни предузетници… »
Мондо 20.11.2024
Ништа боље од тога кад сте сам свој шеф, зар не? Водите посао по својим правилима, имате флексибилно радно време, сами одређујете кад ћете на годишњи одмор…. Кад би то стварно било тако, сви бисмо били приватни предузетници… »
Телеграф 20.11.2024
Ништа боље од тога кад сте сам свој шеф, зар не? Водите посао по својим правилима, имате флексибилно радно време, сами одређујете кад ћете на годишњи одмор… Кад би то стварно било тако, сви бисмо били приватни предузетници… »
Форбес 20.11.2024
Вести дана »
Илон Маск позвао на укидање ЕУ због казне од 120 милиона евра изречене Икс-у
Данас пре 6 сатијош 3 повезане
Крвави рат кланова: Алибег побегао у последњем тренутку! Навијач (30) изрешетан са 8 метака на Новом Београду
Телеграф пре 3 сатајош 6 повезаних
(Фото, видео) Ево како је аутомобил завршио на крову куће код Ћуприје! Испливао снимак возила које као да је пало с неба: Власник седео на каучу у тренутку удара
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
У Београду по Интерполовој потерници ухапшена два члана организоване криминалне групе из Црне Горе
Данас пре 6 сатијош 1 повезана