Povezane vesti

"Ovo je nastrašnija zloupotreba tragedije" Prolaznik u Novom Sadu očitao lekciju opozicionarima: Ja danas imam suđenje, a…

"Ovo je nastrašnija zloupotreba tragedije" Prolaznik u Novom Sadu očitao lekciju opozicionarima: Ja danas imam suđenje, a…

Kurir 20.11.2024
Sud i tužilaštvo u Novom Sadu i danas su blokirani od strane opozicije i aktivista. Trenutna situacija je mirna, nakon jutrošnjih tenzija i napada na policiju koja je pokušala da zaustavi upad opozicionih poslanika u zgradu suda. Zbog čitave situacije… »
"Koja je svrha razvlačenja policajca koji ne primenjuje silu" Antonijević osudio nasrtaj opozicionih poslanika na pripadnika…

"Koja je svrha razvlačenja policajca koji ne primenjuje silu" Antonijević osudio nasrtaj opozicionih poslanika na pripadnika…

Kurir 20.11.2024
Pravnik Milan Antonijević prokomentarisao je snimak na kome predstavnici dela opozicije fizički nasrću na pripadnika policije, hvatajući ga za šlem i pokušavajući da mu oduzmu štit. "O Bože, šta je očekivanje poslanica od ovog otimanja štita? To su ljudi… »

Vesti dana »