Povezane vesti

Ovo je zloupotreba tragedije

Ovo je zloupotreba tragedije

Politika pre 46 minuta
Protest opozicije ispred Tužilaštva u Novom Sadu naneo je štetu stanovnicima tog grada, a jedan od prolaznika optužio je narodne poslanike da zloupotrebljavaju tragediju. - Ovo je najstrašnija zloupotreba tragedije. Ovi ljudi rade ono što ne smeju… »
Milan Antonijević: Šta je svrha razvlačenja policajca koji ni ne primenjuje silu

Milan Antonijević: Šta je svrha razvlačenja policajca koji ni ne primenjuje silu

Politika pre 51 minuta
Izvršni direktor Fondacije za otvoreno društvo Milan Antonijević kritikovao je nasrtaje poslanika opozicije na policiju u Novom Sadu. Milan Antonijević je zapitao šta je smisao otimanja štita policajcu koji stoji mirno. - To su ljudi pod punim… »
"Ovo je nastrašnija zloupotreba tragedije" Prolaznik u Novom Sadu očitao lekciju opozicionarima: Ja danas imam suđenje, a…

"Ovo je nastrašnija zloupotreba tragedije" Prolaznik u Novom Sadu očitao lekciju opozicionarima: Ja danas imam suđenje, a…

Kurir pre 58 minuta
Sud i tužilaštvo u Novom Sadu i danas su blokirani od strane opozicije i aktivista. Trenutna situacija je mirna, nakon jutrošnjih tenzija i napada na policiju koja je pokušala da zaustavi upad opozicionih poslanika u zgradu suda. Zbog čitave… »
I opozicioni pravnik upitao: Koji je cilj razvlačenja policajaca koji ni ne primenjuju silu?

I opozicioni pravnik upitao: Koji je cilj razvlačenja policajaca koji ni ne primenjuju silu?

B92 pre 2 sata
Čak i opoziciono orijentisani advokat, Milan Antonijević, napada opoziciono nasilje u Novom Sadu gde su narodne poslanice otimale štit policajcu koji ni ne primenjuje silu. "Šta je očekivanje poslanica od ovog otimanja štita? To su ljudi pod punim… »
"Koja je svrha razvlačenja policajca koji ne primenjuje silu" Antonijević osudio nasrtaj opozicionih poslanika na pripadnika…

"Koja je svrha razvlačenja policajca koji ne primenjuje silu" Antonijević osudio nasrtaj opozicionih poslanika na pripadnika…

Kurir pre 1 sat
Pravnik Milan Antonijević prokomentarisao je snimak na kome predstavnici dela opozicije fizički nasrću na pripadnika policije, hvatajući ga za šlem i pokušavajući da mu oduzmu štit. "O Bože, šta je očekivanje poslanica od ovog otimanja štita… »
Prolaznik očitao lekciju opoziciji u Novom Sadu: Vi najstrašnije zloupotrebljavate tragediju VIDEO

Prolaznik očitao lekciju opoziciji u Novom Sadu: Vi najstrašnije zloupotrebljavate tragediju VIDEO

B92 pre 3 sata
Dok je reporterka N1 izveštavala sa opozicione blokade Suda i Tužilaštva u Novom Sadu, kamera N1 je zabeležila starijeg gospodina i njegov komentar na akciju opozije. "Ovo je najstrašnija zloupotreba tragedije! Ovi ljudi rade ono što ne smeju da… »

Vesti dana »