Povezane vesti
Otvorena savremena poliklinika Regena u Novom Sadu
B92 20.11.2024
Poliklinika Regena otvorila je svoja vrata na adresi Futoška 84d u Novom Sadu, čime je ekskluzivna ponuda personalizovanih usluga iz oblasti dermatovenerologije, ginekologije i interne medicine pronašla svoje mesto u ovom vojvođanskom gradu. Kvalitetna… »
Otvorena savremena poliklinika Regena u Novom Sadu
Nedeljnik 20.11.2024
Poliklinika Regena otvorila je svoja vrata na adresi Futoška 84d u Novom Sadu, čime je ekskluzivna ponuda personalizovanih usluga iz oblasti dermatovenerologije, ginekologije i interne medicine pronašla svoje mesto u ovom vojvođanskom gradu. Kvalitetna… »
Vesti dana »

Ne smanjuje se intenzitet rata Izraela i Irana, pozivi na diplomatiju dok rakete padaju na obe strane (blog)
Novi magazin pre 32 minutajoš 20 povezanih

Raketni napadi Izraela i Irana: Izraelci tvrde da ‘kontrolišu nebo nad Teheranom’
Danas pre 32 minutajoš 14 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 7 minutajoš 26 povezanih

Osmi dan blokade u Nemanjinoj: Protest neformalne grupe zaposlenih na univerzitetu nastavljen ispred Vlade Srbije
Euronews pre 7 satijoš 12 povezanih

Srpska IT asocijacija: Ukidanje Uredbe o podsticajima za strance izazvaće poremećaj
Forbes pre 1 satjoš 13 povezanih