Повезане вести

Снимак са места хорора на ауто-путу код Смедерева: "Сузуки" као камиказа из контра смера удара све редом

Снимак са места хорора на ауто-путу код Смедерева: "Сузуки" као камиказа из контра смера удара све редом

Телеграф 20.11.2024
Препоручујемо. Место директног судара, који се догодио јуче када је на аутопуту Београд-Ниш човек возио "сузуки" супротном страном пута у брзој траци, снимио је наш репортер који је био на лицу места а који можете погледати у… »
Прва фотографија хорора који се десио на аутопуту: Овако изгледа ауто који је бежао од помахниталог "сузукија"

Прва фотографија хорора који се десио на аутопуту: Овако изгледа ауто који је бежао од помахниталог "сузукија"

Телеграф 20.11.2024
Препоручујемо. Колико је сцена на ауто-путу Београд - Ниш, када је помахнитали возач "сузукија" возио контра смером, била стравична, сведочи фотографија једног аутомобила који су били "жртве" ове бизарне несреће. Учесник несреће… »
"Кола су излетала са ауто - пута, у сусрет им је ишао "сузуки" у брзој траци": Учесник хорора код Пожаревца

"Кола су излетала са ауто - пута, у сусрет им је ишао "сузуки" у брзој траци": Учесник хорора код Пожаревца

Телеграф 20.11.2024
Препоручујемо. "Видео сам да ми возачи аблендују па сам, помисливши да је неки удес, смањио брзину и упалио сва четири мигавца. Међутим, ту је била блага кривина удесно, и жена која је започела претицање мог камиона није могла… »

Вести дана »