Povezane vesti
Snimak sa mesta horora na auto-putu kod Smedereva: "Suzuki" kao kamikaza udara iz kontra smera udara sve redom
Telegraf pre 2 sata
Preporučujemo. Mesto direktnog sudara, koji se dogodio juče kada je na autoputu Beograd-Niš čovek vozio "suzuki" suprotnom stranom puta u brzoj traci, snimio je naš reporter koji je bio na licu mesta a koji možete pogledati u priloženom. Učesnici… »
"Kola su izletala sa auto - puta, u susret im je išao "suzuki" u brzoj traci": Učesnik horora kod Požarevca
Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. "Video sam da mi vozači ablenduju pa sam, pomislivši da je neki udes, smanjio brzinu i upalio sva četiri migavca. Međutim, tu je bila blaga krivina udesno, i žena koja je započela preticanje mog kamiona nije mogla da vidi auto koji… »
Prva fotografija horora koji se desio na autoputu: Ovako izgleda auto koji je bežao od pomahnitalog "suzukija"
Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. Koliko je scena na auto-putu Beograd - Niš, kada je pomahnitali vozač "suzukija" vozio kontra smerom, bila stravična, svedoči fotografija jednog automobila koji su bili "žrtve" ove bizarne nesreće. Učesnik nesreće je ispričao za… »
Vesti dana »
Napeto u Novom Sadu: Drugi dan blokade suda, okupljeni se guraju sa policijom: Lazoviću pozlilo, dve poslanice završile na zemlji, protest se nastavlja i sutra (foto, video)
Blic pre 55 minutajoš 59 povezanih
Otkriveno ko je muškarac koji je 2 godine pozivao na džihad preko fejsa: Reč je o opasnom čoveku, osuđivan je za najteža krivična dela! Oglasilo se tužilaštvo
Kurir pre 1 satjoš 54 povezane
Predsednik posle Saveta za nacionalnu bezbednost: Daćemo sve od sebe da sačuvamo sigurnost i bezbednost građana
RTV pre 1 satjoš 48 povezanih