Povezane vesti
Pojedine linije autobusa GSP-a menjaju trase zbog radova na Novom naselju
Radio 021 pre 3 sata
Trase autobusa GSP-a na linijama koje saobraćaju do i od Novog naselja promeniće trase kretanja u četvrtak, 21. novembra. Tarse autobusa menjaju se zbog izgradnje vodovodnog i kanalizacionog priključka u delu Bulevara Jovana Dučića, od Bulevara… »
GSP: Izmena trase više autobuskih linija na Novom naselju od četvrtka
Moj Novi Sad pre 3 sata
JGSP "Novi Sad" obaveštava svoje korisnike da će od sutra, 21. novembra, biti izmenjena trasa autobuskih linija 2, 7a, 7b, 8, 9, 18a, 18b na Novom naselju. Zbog izvođenja radova na izgradnji vodovodnog i kanalizacionog priključka u delu Bulevara… »
JGSP Novi Sad: Privremena izmena trasa na Novom Naselju
RTV pre 3 sata
NOVI SAD - U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, 21. 11. 2024. godine privremeno će biti izmenjene trase autobuskih linija broj 2, 7a, 7b, 8, 9, 18a, i 18b u Novom Sadu. Zbog izvođenja radova na izgradnji vodovodnog i… »
Vesti dana »
UŽIVO Nestvarne slike policijskog kordona, nove mašine stigle na stari Savski most
Nova pre 27 minutajoš 91 povezana
ProGlas objavio detalje akcije „Zastani Srbijo!“ zakazane za petak: Ovo se ne sme pretvoriti u građanski rat
Danas pre 1 satjoš 59 povezanih
Polivao vodom bivšu kad se onesvesti, pa nastavljao mučenje, krv po stanu! Osumnjičeni tužiocu rekao dve reči
Telegraf pre 20 minutajoš 54 povezane
Tomislav Momirović podneo ostavku: Za Vučića i za Srbiju, uvek sam tu
N1 Info pre 52 minutajoš 30 povezanih
Cicvarić ispred Rektorata: Policajac mi uvrtao ruku dok me hapsio – nismo planirali nasilje
Novi magazin pre 20 minutajoš 48 povezanih