Povezane vesti
Vučić: Daću sve od sebe da sačuvam sigurnost građana
Sputnik pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je danas predsedavao sednicom Saveta za nacionalnu bezbednost, poručio je da će u složenoj geopolitičkoj situaciji u svetu država dati sve od sebe da sačuva sigurnost i bezbednost građana. "Sa članovima… »
Vučić nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost: Daćemo sve od sebe da sačuvamo bezbednost
Radio sto plus pre 3 sata
“Sa članovima Saveta za nacionalnu bezbednost razmenio sam informacije o bezbednosnoj situaciji u Srbiji, a razgovarali smo i o aktuelnim dešavanjima, kako u našoj zemlji tako i u svetu. U ovim složenim i ne lakim geopolitičkim previranjima daćemo… »
Vučić: Daćemo sve od sebe da sačuvamo sigurnost i bezbednost građana
RTV Novi Pazar pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je danas predsedavao sednicom Saveta za nacionalnu bezbednost, poručio je da će u složenoj geopolitičkoj situaciji u svetu država dati sve od sebe da sačuva sigurnost i bezbednost građana. “Sa članovima… »
RTK pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je danas predsedavao sednicom Saveta za nacionalnu bezbednost, poručio je da će u složenoj geopolitičkoj situaciji u svetu država dati sve od sebe da sačuva sigurnost i bezbednost građana. „Sa članovima… »
Glas Zapadne Srbije pre 5 sati
„Sa članovima Saveta za nacionalu bezbednost razmenio sam informacije o bezbednosnoj situaciji u Srbiji, a razgovarali smo i o aktuelnim dešavanjima, kako u našoj zemlji, tako i u svetu. U ovim složenim i ne lakim geopolitičkim previranjima daćemo… »
Vesti dana »
Savo Manojlović pregledan u Urgentnom centru nakon privođenja (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 110 povezanih
Završena blokada suda u Novom Sadu: Posle okršaja sa policijom, nekoliko poslanika ušlo u sud, ročišta danas nije bilo (FOTO, VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 62 povezane
Novi Pazar: Uhapšen V.K.(80) zbog pretnji i pucanja iz pištolja
Sandžak haber pre 2 satajoš 65 povezanih
Pušten aktivista Cicvarić: "Policajac mi je uvrtao ruku, nismo pomišljali na nasilje"
Radio 021 pre 2 satajoš 51 povezana