Повезане вести
Ана Брнабић: Људи који су гласали из Бодрума и Солуна причају о моралу и дестабилизују Србију
Политика 20.11.2024
Председница Народне скупштине Републике Србије Ана Брнабић изјавила је да данас Србију дестабилизују најгори међу нама те да се плаши да су данашње и јучерашње акције координисане негде другде. Она је током посете Мароку рекла… »
"Плашим да су данашње и јучерашње акције координисане негде другде" Брнабић: Људи који су гласали из Бодрума и Солуна…
Курир 20.11.2024
Председница Народне скупштине Републике Србије Ана Брнабић изјавила је да данас Србију дестабилизују најгори међу нама те да се плаши да су данашње и јучерашње акције координисане негде другде. Она је током посете Мароку рекла… »
"Опозиција жели анархију": Брнабић о блокадама у Београду и Новом Саду: Координисана акција за дестабилизацију Србије
Блиц 20.11.2024
Председница Народне скупштине Ана Брнабић изјавила је данас, поводом блокада Бранковог моста и Ректората у Београду, као и тужилаштва у Новом Саду, да је у питању координисана акција, потпомогнута са различитих страна, чији је… »
Брнабић из Монака: Шокирана сам оним што се дешава у Србији
Данас 20.11.2024
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је шокирана оним што се дешава у Србији, јер, како је рекла, блокаде спроводе људи који су имали више од 10 година да покажу шта знају и какве су им моралне… »
Ана Брнабић: Ја сам шокирана оним што се дешава у Србији
Нова 20.11.2024
: Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је да је шокирана оним што се дешава у Србији, јер, како је рекла, блокаде спроводе људи који су имали више од 10 година да покажу шта знају и какве су им моралне вредности… »
Брнабић из Монака о блокади суда у Новом Саду: Шокирана сам дешавањима
Радио 021 20.11.2024
Функционерка СНС Ана Брнабић изјавила је да је шокирана оним што се дешава у Србији, јер, како је рекла, блокаде спроводе људи који су имали више од 10 година да покажу шта знају и какве су им морал. "То су људи који су гласали… »
Ана Брнабић: Шокирана сам оним што се дешава у Србији
Н1 Инфо 20.11.2024
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је да је шокирана оним што се дешава у Србији, јер, како је рекла, блокаде спроводе људи који су имали више од 10 година да покажу шта знају и какве су им моралне вредности. „То… »
Брнабић: Шокирана сам оним што се дешава у Србији
Недељник 20.11.2024
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је шокирана оним што се дешава у Србији, јер, како је рекла, блокаде спроводе људи који су имали више од 10 година да покажу шта знају и какве су им моралне… »
Брнабић: Шокирана сам оним што се дешава у Србији
Нови магазин 20.11.2024
Вести дана »

Сталне чланице Савета безбедности УН различито о стању на Косову, односима Београда и Приштине и мисији УНМИК
Данас пре 3 сатајош 4 повезане

"Зна се како то раде и православци": Вучић: Првог новембра показаћемо пијетет према жртвама у складу са нашом традицијом
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане

У Европском парламенту дебата о Србији: Расправљали о паду надстрешнице и протестима, Кос позвала обе стране на мир
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана