Povezane vesti
"Opozicija želi anarhiju": Brnabić o blokadama u Beogradu i Novom Sadu: Koordinisana akcija za destabilizaciju Srbije
Blic 20.11.2024
Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić izjavila je danas, povodom blokada Brankovog mosta i Rektorata u Beogradu, kao i tužilaštva u Novom Sadu, da je u pitanju koordinisana akcija, potpomognuta sa različitih strana, čiji je cilj, kako je navela… »
Ana Brnabić: Ja sam šokirana onim što se dešava u Srbiji
Nova 20.11.2024
: Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je šokirana onim što se dešava u Srbiji, jer, kako je rekla, blokade sprovode ljudi koji su imali više od 10 godina da pokažu šta znaju i kakve su im moralne vrednosti. „To su ljudi koji su… »
Brnabić iz Monaka o blokadi suda u Novom Sadu: Šokirana sam dešavanjima
Radio 021 20.11.2024
Funkcionerka SNS Ana Brnabić izjavila je da je šokirana onim što se dešava u Srbiji, jer, kako je rekla, blokade sprovode ljudi koji su imali više od 10 godina da pokažu šta znaju i kakve su im moral. "To su ljudi koji su glasali za zakon o radu 2001… »
Ana Brnabić: Šokirana sam onim što se dešava u Srbiji
N1 Info 20.11.2024
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je šokirana onim što se dešava u Srbiji, jer, kako je rekla, blokade sprovode ljudi koji su imali više od 10 godina da pokažu šta znaju i kakve su im moralne vrednosti. „To su ljudi koji su glasali… »
Brnabić: Šokirana sam onim što se dešava u Srbiji
Nedeljnik 20.11.2024
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je šokirana onim što se dešava u Srbiji, jer, kako je rekla, blokade sprovode ljudi koji su imali više od 10 godina da pokažu šta znaju i kakve su im moralne vrednosti. „To su ljudi koji su… »
Vesti dana »
Ministarstvo poljoprivrede zamolilo mlekare da povećaju otkupnu cenu mleka za pet dinara
Nova ekonomija pre 2 satajoš 28 povezanih
Sravnjena sa zemljom zgrada gde se bira naslednik Hamneija! Ne zna se ko je sve bio unutra! (foto, video)
Kurir pre 34 minutajoš 82 povezane
Sukob na Bliskom istoku se proširio i na Liban, Kuvajt greškom oborio tri američka aviona
BBC News pre 2 satajoš 76 povezanih
Blokade poljoprivrednika: Ministarstvo i udruženja oprečno o sastanku, u toku saslušanje uhapšenih u Bandovcima
NIN pre 2 satajoš 25 povezanih
Istorijski visoke cene energenata ako sukob na Bliskom istoku bude dugoročan
Biznis.rs pre 2 satajoš 24 povezane