Povezane vesti
"Opozicija želi anarhiju": Brnabić o blokadama u Beogradu i Novom Sadu: Koordinisana akcija za destabilizaciju Srbije
Blic 20.11.2024
Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić izjavila je danas, povodom blokada Brankovog mosta i Rektorata u Beogradu, kao i tužilaštva u Novom Sadu, da je u pitanju koordinisana akcija, potpomognuta sa različitih strana, čiji je cilj, kako je navela… »
Ana Brnabić: Ja sam šokirana onim što se dešava u Srbiji
Nova 20.11.2024
: Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je šokirana onim što se dešava u Srbiji, jer, kako je rekla, blokade sprovode ljudi koji su imali više od 10 godina da pokažu šta znaju i kakve su im moralne vrednosti. „To su ljudi koji su… »
Brnabić iz Monaka o blokadi suda u Novom Sadu: Šokirana sam dešavanjima
Radio 021 20.11.2024
Funkcionerka SNS Ana Brnabić izjavila je da je šokirana onim što se dešava u Srbiji, jer, kako je rekla, blokade sprovode ljudi koji su imali više od 10 godina da pokažu šta znaju i kakve su im moral. "To su ljudi koji su glasali za zakon o radu 2001… »
Ana Brnabić: Šokirana sam onim što se dešava u Srbiji
N1 Info 20.11.2024
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je šokirana onim što se dešava u Srbiji, jer, kako je rekla, blokade sprovode ljudi koji su imali više od 10 godina da pokažu šta znaju i kakve su im moralne vrednosti. „To su ljudi koji su glasali… »
Brnabić: Šokirana sam onim što se dešava u Srbiji
Nedeljnik 20.11.2024
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je šokirana onim što se dešava u Srbiji, jer, kako je rekla, blokade sprovode ljudi koji su imali više od 10 godina da pokažu šta znaju i kakve su im moralne vrednosti. „To su ljudi koji su… »
Vesti dana »
Plate na području niške Medijane najveće na jugu Srbije, premašile republički prosek
Serbian News Media pre 1 satjoš 31 povezana
Iran SAD promenio priču! Ispada da nisu pogodili "Abraham Linkoln", nego da su ga prisilili da promeni kurs?! (video, foto)
Kurir pre 17 minutajoš 40 povezanih
'Amerika pregovara sama sa sobom': Teheran; svet u strahu od recesije
BBC News pre 1 satjoš 51 povezana
U Beogradu održan protest gluvih i nagluvih, traže jednakost i poštovanje prava
Telegraf pre 4 satijoš 16 povezanih
Cvetković sa pola terena dao gol Englezima, ''orlići'' ne žele ovde da stanu!
Sportske.net pre 1 satjoš 33 povezane