Povezane vesti

Ana Brnabić: Ljudi koji su glasali iz Bodruma i Soluna pričaju o moralu i destabilizuju Srbiju

Ana Brnabić: Ljudi koji su glasali iz Bodruma i Soluna pričaju o moralu i destabilizuju Srbiju

Politika pre 1 sat
Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić izjavila je da danas Srbiju destabilizuju najgori među nama te da se plaši da su današnje i jučerašnje akcije koordinisane negde drugde. Ona je tokom posete Maroku rekla da se kasno… »
"Plašim da su današnje i jučerašnje akcije koordinisane negde drugde" Brnabić: Ljudi koji su glasali iz Bodruma i Soluna…

"Plašim da su današnje i jučerašnje akcije koordinisane negde drugde" Brnabić: Ljudi koji su glasali iz Bodruma i Soluna…

Kurir pre 1 sat
Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić izjavila je da danas Srbiju destabilizuju najgori među nama te da se plaši da su današnje i jučerašnje akcije koordinisane negde drugde. Ona je tokom posete Maroku rekla da se kasno… »
"Opozicija želi anarhiju": Brnabić o blokadama u Beogradu i Novom Sadu: Koordinisana akcija za destabilizaciju Srbije

"Opozicija želi anarhiju": Brnabić o blokadama u Beogradu i Novom Sadu: Koordinisana akcija za destabilizaciju Srbije

Blic pre 2 sata
Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić izjavila je danas, povodom blokada Brankovog mosta i Rektorata u Beogradu, kao i tužilaštva u Novom Sadu, da je u pitanju koordinisana akcija, potpomognuta sa različitih strana, čiji je cilj, kako je navela… »
Brnabić iz Monaka: Šokirana sam onim što se dešava u Srbiji

Brnabić iz Monaka: Šokirana sam onim što se dešava u Srbiji

Danas pre 2 sata
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je šokirana onim što se dešava u Srbiji, jer, kako je rekla, blokade sprovode ljudi koji su imali više od 10 godina da pokažu šta znaju i kakve su im moralne vrednosti. „To su ljudi… »
Ana Brnabić: Ja sam šokirana onim što se dešava u Srbiji

Ana Brnabić: Ja sam šokirana onim što se dešava u Srbiji

Nova pre 2 sata
: Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je šokirana onim što se dešava u Srbiji, jer, kako je rekla, blokade sprovode ljudi koji su imali više od 10 godina da pokažu šta znaju i kakve su im moralne vrednosti. „To su ljudi koji… »
Brnabić iz Monaka o blokadi suda u Novom Sadu: Šokirana sam dešavanjima

Brnabić iz Monaka o blokadi suda u Novom Sadu: Šokirana sam dešavanjima

Radio 021 pre 4 sati
Funkcionerka SNS Ana Brnabić izjavila je da je šokirana onim što se dešava u Srbiji, jer, kako je rekla, blokade sprovode ljudi koji su imali više od 10 godina da pokažu šta znaju i kakve su im moral. "To su ljudi koji su glasali za zakon o radu… »
Ana Brnabić: Šokirana sam onim što se dešava u Srbiji

Ana Brnabić: Šokirana sam onim što se dešava u Srbiji

N1 Info pre 4 sati
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je šokirana onim što se dešava u Srbiji, jer, kako je rekla, blokade sprovode ljudi koji su imali više od 10 godina da pokažu šta znaju i kakve su im moralne vrednosti. „To su ljudi koji su… »
Brnabić: Šokirana sam onim što se dešava u Srbiji

Nedeljnik pre 4 sati
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je šokirana onim što se dešava u Srbiji, jer, kako je rekla, blokade sprovode ljudi koji su imali više od 10 godina da pokažu šta znaju i kakve su im moralne vrednosti. „To su ljudi… »

Novi magazin pre 4 sati
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je šokirana onim što se dešava u Srbiji, jer, kako je rekla, blokade sprovode ljudi koji su imali više od 10 godina da pokažu šta znaju i kakve su im moralne vrednosti. "To su ljudi… »

Vesti dana »