Povezane vesti
Besplatni pregledi spirometrijom pluća širom Srbije
B92 20.11.2024
Nacionalno udruženje pacijenata "Alergija i ja" saopštilo je da će povodom Svetskog dana hronične opstruktivne bolesti pluća (HOBP), organizovati besplatne preglede pluća spirometrijom u više gradova širom Srbije. HOBP je trenutno treći vodeći… »
Treći vodeći uzrok smrti u svetu – hronična opstruktivna bolest pluća
N1 Info 20.11.2024
Hronična opstruktivna bolest pluća je treći vodeći uzrok smrti u svetu, saopštilo je danas Nacionalno udruženje "Alergija i ja" povodom Svetskog dana te bolesti. Bolest pogađa 391 milion ljudi širom sveta, što je „jednako populaciji od 47… »
Besplatni pregledi spirometrijom za zdravija pluća Srbije
Nedeljnik 20.11.2024
Nacionalno udruženje pacijenata “Alergija i ja” danas, 20. novembra obeležava Svetski dan hronične opstruktivne bolesti pluća (HOBP), a tokom meseca će organizovati besplatne preglede pluća spirometrijom u više gradova širom Srbije. HOBP je… »
Vesti dana »
Andreana čekić i Saša Matić otkazali koncerte u Bosni i Hercegovini: Trebalo je da pevaju u Tesliću i Ugljeviku: "Zbog tragičnog događaja na Cetinju..."
Blic pre 6 minutajoš 37 povezanih
Hitna sednica za nacionalnu bezbednost: Crna Gora će razmatrati akcije protiv nelegalnog oružja: Evo šta je planirano za danas
Blic pre 42 minutajoš 12 povezanih
Poskupljuju dizel i benzin! "Blic Biznis" saznaje: Ovo su nove cene goriva
Blic pre 23 minutajoš 9 povezanih
"On je u stanju da zaustavi Putina": Zelenski sve nadao uložio u to da je Tramp ključni čovek za okončavanje rata u Ukrajini
Blic pre 9 satijoš 8 povezanih