Povezane vesti
(Video) "hteo sam ocu da zapalim sveću": Prvi intervju diskvalifikovanog učesnika "Elite 8", progovorio o kazni od 50.000…
Blic 20.11.2024
Pre samo tri dana učesnik rijaliti programa “Elita“ Nikola Škatarić Najo, odlukom Velikog šefa je diskvalifikovan zbog samoinicijativnog napuštanja rijalitija, a na osnovu ugovora koji je potpisao snosiće kaznu od 50.000 evra. Najo se sada prvi… »
"Hteo sam ocu da odem da zapalim sveću" Ispovest rijaliti učesnika koji je izbačen: Otkrio sve detalje zbog kojih je pobegao
Kurir 20.11.2024
Pre samo tri dana učesnik rijaliti programa “ Elita“, Nikola Škatarić Najo odlukom Velikog šefa je diskvalifikovan zbog samoinicijativnog napuštanja rijalitija, a na osnovu ugovora koji je potpisao snosiće kaznu od 50.000 evra. - Emocija me je… »
Vesti dana »
Aleksandra Prijović spektakularno završila rekordnu turneju u Beogradskoj Areni! (FOTO)
Svet plus pre 8 minutajoš 17 povezanih
Paklen finiš Jokića za jedinstveni tripl-dabl i četvrti trijumf Denvera u pet poslednjih mečeva (VIDEO)
Danas pre 50 minutajoš 17 povezanih
Snimak teške saobraćajne nesreće u Paraćinu: Sumnja se da ima mrtvih, automobil potpuno uništen
Mondo pre 1 satjoš 12 povezanih