Povezane vesti
Minić od lateksa i figura za medalju: Maja Berović nikad bolje nije izgledala, pevačica kao živa vatra
Mondo 20.11.2024
Maja Berović raspametila je izgledom na promociji svog novog albuma. Muzička zvezda Maja Berović pre nekoliko dana vratila se na velika vrata i to novim pesmama koje su u sklopu prvog dela albuma jubilarnog albuma koji je nazvala "X". Ovim povodom… »
U svakoj numeri sam pomalo ja: Maya Berović o jubilarnom albumu, reakcijama i novim izazovima (foto/video)
Večernje novosti 20.11.2024
REGIONALNA muzička zvezda Maja Berović vratila se se na velika vrata u diskografskom smislu, sa prvim delom novog jubilarnog 10. studijskog albuma "X". FOTO: Novosti Tim povodom Maja je juče upriličila specijalno druženje sa predstavnicima medija… »
(Foto) utegla se u vatreno crveni lateks: Maja Berović zapalila stajlingom, mini suknja i mrežaste čarape - ostavila sve bez…
Blic 20.11.2024
Maja Berović oduševila je stajlingom na druženju sa novinarima, kada se pojavila u crvenom bodiju i lateks suknji. Naime, Maja Berović se pre nekoliko dana vratila se na velika vrata i to novim pesmam koje su u sklopu prvog dela albuma jubilarnog… »
Vesti dana »

Haos u Minhenu: Sukob dve frakcije navijača PSŽ-a u metrou posle osvajanja LŠ, sve blokirano kod stadiona
Telegraf pre 1 satjoš 10 povezanih

Vučević u Pionirskom parku: Siguran sam da najmanje 200.000 studenata podržava ovu borbu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Vremenska prognoza za 1. jun 2025: Danas pretežno sunčano i toplo vreme
Beta pre 2 satajoš 2 povezane

Raste broj žrtava u Rusiji: Putnički voz naleteo na srušeni most, sve više se pominje sabotaža
Telegraf pre 48 minutajoš 7 povezanih

Merc će se u četvrtak sastati sa Trampom u Vašingtonu: Ovo će biti teme sastanka nemačkog kancelara i lidera SAD
Blic pre 1 satjoš 1 povezana