Povezane vesti
Održana konferencija povodom 70 godina Konvencije o statusu lica bez državljanstva
Novi magazin 20.11.2024
Povodom obeležavanja 70 godina od donošenja Konvencije o statusu lica bez državljanstva i 10 godina kampanje "Ja pripadam" Ministarstvo državne uprave i lokalne samoprave i Agencija Ujedinjenih nacija za izbeglice organizovali su danas u Narodnoj… »
Dačić: Problem sa apatridijom u Srbiji biće sveden na pojedinačne slučajeve
Danas 20.11.2024
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da će u Srbiji problem s apatridima – osobama bez državljanstva uskoro biti sveden „na pojedinačne i retke slučajeve“. Dačić je na konferenciji „70 godina Konvencije o… »
Dačić: UNHCR ima pouzdanog partnera u Srbiji u rešavanju problema apartridije
RTV 20.11.2024
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas, na konferenciji 70 godina Konvencije o statusu lica bez državljanstva i 10 godina kampanje "Ja pripadam", da je Srbija veoma posvećena regulisanju… »
Dačić: UNHCR ima pouzdanog partnera u Srbiji u rešavanju problema apartridije
Euronews 20.11.2024
Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas, na konferenciji 70 godina Konvencije o statusu lica bez državljanstva i 10 godina kampanje "Ja pripadam", da je Srbija veoma posvećena regulisanju svih… »
Dačić na konferenciji 70 godina Konvencije o statusu lica bez državljanstva i 10 godina kampanje „Ja pripadam“
Telegraf 20.11.2024
Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas, na konferenciji 70 godina Konvencije o statusu lica bez državljanstva i 10 godina kampanje „Ja pripadam“, da je Srbija veoma posvećena regulisanju svih… »
Vesti dana »
Pred nama pretežno sunčan i topao dan, jutro podseća da se jesen bliži
Glas Zaječara pre 53 minutajoš 20 povezanih
Kanada uvodi carine od čak 50 odsto na robu iz SAD, rizikujući širenje trgovinskog rata
Bloomberg Adria pre 13 minutajoš 16 povezanih
Arhiv javnih skupova: Ispraćaju tela Ratka Mladića prisustvovalo 16.000 ljudi
Beta pre 18 minutajoš 11 povezanih
Zverev u četvrtfinalu US opena, Koko Gof među najboljih osam kod teniserki
RTV pre 43 minutajoš 16 povezanih