Povezane vesti

Održana konferencija povodom 70 godina Konvencije o statusu lica bez državljanstva

Održana konferencija povodom 70 godina Konvencije o statusu lica bez državljanstva

Novi magazin 20.11.2024
Povodom obeležavanja 70 godina od donošenja Konvencije o statusu lica bez državljanstva i 10 godina kampanje "Ja pripadam" Ministarstvo državne uprave i lokalne samoprave i Agencija Ujedinjenih nacija za izbeglice organizovali su danas u Narodnoj… »
Dačić: Problem sa apatridijom u Srbiji biće sveden na pojedinačne slučajeve

Dačić: Problem sa apatridijom u Srbiji biće sveden na pojedinačne slučajeve

Danas 20.11.2024
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da će u Srbiji problem s apatridima – osobama bez državljanstva uskoro biti sveden „na pojedinačne i retke slučajeve“. Dačić je na konferenciji „70… »
Dačić: UNHCR ima pouzdanog partnera u Srbiji u rešavanju problema apartridije

RTV 20.11.2024
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas, na konferenciji 70 godina Konvencije o statusu lica bez državljanstva i 10 godina kampanje "Ja pripadam", da je Srbija veoma posvećena… »

Euronews 20.11.2024
Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas, na konferenciji 70 godina Konvencije o statusu lica bez državljanstva i 10 godina kampanje "Ja pripadam", da je Srbija veoma posvećena regulisanju svih… »
Dačić na konferenciji 70 godina Konvencije o statusu lica bez državljanstva i 10 godina kampanje „Ja pripadam“

Dačić na konferenciji 70 godina Konvencije o statusu lica bez državljanstva i 10 godina kampanje „Ja pripadam“

Telegraf 20.11.2024
Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas, na konferenciji 70 godina Konvencije o statusu lica bez državljanstva i 10 godina kampanje „Ja pripadam“, da je Srbija veoma posvećena regulisanju… »

Vesti dana »