Povezane vesti

Veselje u domu Ace Sofronijevića: Nakon gala svadbe, harmonikaš ponovo ima razlog za slavlje

Veselje u domu Ace Sofronijevića: Nakon gala svadbe, harmonikaš ponovo ima razlog za slavlje

Mondo pre 2 dana
Aca Sofronijević oglasio se prelepim povodom i oduševio svoje pratioce. Najuspešniji instrumentalista današnjice i najtraženiji umetnik na harmonici, Aleksandrar Aca Sofronijević nedavno je stao na "ludi kamen" sa lepom doktorkom Kosanom… »
Aca Sofronijević i kosana objavili divne vesti! Veselje u domu novopečenog bračnog para: Harmonikaš presrećan, a čestitke…

Aca Sofronijević i kosana objavili divne vesti! Veselje u domu novopečenog bračnog para: Harmonikaš presrećan, a čestitke…

Kurir pre 2 dana
Jedan od najpoznatijih harmonikaša na domaćoj javnoj sceni, Aca Sofronijević, nedavno je stao na ludi kamen i započeo bračni život sa partnerkom Kosanom, koja je, inače, doktorka. Oni su u maju ove godine izgovorili sudbonosno "da", a danas u… »
Slavlje u domu ace sofronijevića, čestitke samo pršte: "Mi, najčistija ljubav" (foto)

Slavlje u domu ace sofronijevića, čestitke samo pršte: "Mi, najčistija ljubav" (foto)

Blic pre 2 dana
Harmonikaš Aca Sofronijević u maju ove godine izgovorio je sudbonosno "da" svojoj izabranici, lepoj doktorki Kosani. On je sada na Instagramu podelio fotografiju sa svojom suprugom i otkrio da slave dve godine od početka romanse. "Mi. Hvala ljubavi za… »

Vesti dana »