Povezane vesti
Veselje u domu Ace Sofronijevića: Nakon gala svadbe, harmonikaš ponovo ima razlog za slavlje
Mondo pre 2 dana
Aca Sofronijević oglasio se prelepim povodom i oduševio svoje pratioce. Najuspešniji instrumentalista današnjice i najtraženiji umetnik na harmonici, Aleksandrar Aca Sofronijević nedavno je stao na "ludi kamen" sa lepom doktorkom Kosanom… »
Aca Sofronijević i kosana objavili divne vesti! Veselje u domu novopečenog bračnog para: Harmonikaš presrećan, a čestitke…
Kurir pre 2 dana
Jedan od najpoznatijih harmonikaša na domaćoj javnoj sceni, Aca Sofronijević, nedavno je stao na ludi kamen i započeo bračni život sa partnerkom Kosanom, koja je, inače, doktorka. Oni su u maju ove godine izgovorili sudbonosno "da", a danas u… »
Slavlje u domu ace sofronijevića, čestitke samo pršte: "Mi, najčistija ljubav" (foto)
Blic pre 2 dana
Harmonikaš Aca Sofronijević u maju ove godine izgovorio je sudbonosno "da" svojoj izabranici, lepoj doktorki Kosani. On je sada na Instagramu podelio fotografiju sa svojom suprugom i otkrio da slave dve godine od početka romanse. "Mi. Hvala ljubavi za… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 3 satajoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 3 satajoš 6 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 5 satijoš 2 povezane