Povezane vesti
Anica Lazić: „Previše dobro mirišete, a ja sam udata“ – Partnerka Lazara Ristovskog šokirala objavom FOTO
Nova pre 1 dan
: Anica Lazić dospela je u centar pažnje zbog veze sa 39 godina starijim Lazarom Ristovskim, pa se sada pomno prati svaki njen potez. Anica je sada vrlo popularna i na društvenim mrežama, a ovog puta podelila je citat nepoznatog čoveka. „Sad mi… »
"Gospodine, udaljite se. Previše dobro mirišete, a ja sam udata" Devojka Lazara Ristovskog je objavom izazvala lavinu na…
Blic pre 1 dan
Nakon razvoda od supruge Danice Ristovski, glumac Lazar Ristovski uplovio je u vezu sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić. Anica je veoma aktivna na društvenim mrežama, a nedavno je jednom objavom privukla veliku pažnju. Anica je tada podelila… »
Vesti dana »
Uhapšeni Goran Vesić, Jelena Tanasković, Nebojša Šurlan i još osam osoba zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
NIN pre 27 minutajoš 195 povezanih
Irski premijer: Optužbe Međunarodnog krivičnog suda ne mogu biti ozbiljnije
Politika pre 1 satjoš 51 povezana
VJT u Novom Sadu: Još jedna osoba uhapšena zbog pada nadstrešnice, za drugom se traga
Danas pre 2 satajoš 26 povezanih
MUP Crne Gore: Velika zahvalnost MUP-u Srbije, posebno ministru Dačiću; Najavljena zamolnica za izručenje Balijagića
RTV pre 1 satjoš 101 povezana