Povezane vesti
Anica Lazić: „Previše dobro mirišete, a ja sam udata“ – Partnerka Lazara Ristovskog šokirala objavom FOTO
Nova 20.11.2024
: Anica Lazić dospela je u centar pažnje zbog veze sa 39 godina starijim Lazarom Ristovskim, pa se sada pomno prati svaki njen potez. Anica je sada vrlo popularna i na društvenim mrežama, a ovog puta podelila je citat nepoznatog čoveka. „Sad mi reče… »
"Gospodine, udaljite se. Previše dobro mirišete, a ja sam udata" Devojka Lazara Ristovskog je objavom izazvala lavinu na…
Blic 20.11.2024
Nakon razvoda od supruge Danice Ristovski, glumac Lazar Ristovski uplovio je u vezu sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić. Anica je veoma aktivna na društvenim mrežama, a nedavno je jednom objavom privukla veliku pažnju. Anica je tada podelila… »
Vesti dana »

Srbija izgubila od Engleske 0:5 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 62 povezane

Izrael izveo napad na rukovodstvo Hamasa u Dohi, Katar osuđuje akciju u UN
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 63 povezane

U izraelskom napadu u Kataru ubijeni članovi Hamasa; Bela kuća: 'To ne doprinosi ciljevima Izraela i SAD'
BBC News pre 2 satajoš 24 povezane

Snežana Samardžić Marković za Danas iz Strazbura nakon sednice EP o Srbiji: Ima još mnogo posla, ali i nade
Danas pre 5 satijoš 33 povezane

Građani protestovali ispred Skupštine Niša i tražili ostavku gradonačelnika, on ih gledao sa prozora
Južne vesti pre 2 satajoš 23 povezane