Povezane vesti
„Pregovarao sam sa Savezom, Čović zove i kaže – ubijen Đinđić“
Sport klub 20.11.2024
U trećoj epizodi emisije Kida Show, kao što je i najavljeno, Svetislav Pešić opravdano je odsutan zbog obaveza sa reprezentacijom Srbije. Zato su se Igoru Miklji i Dušku Vujoševiću pridružili Ljubomir Bandović i Nikola Glišić, glumci trenutno u žiži… »
Vujošević: Željko je bolji trener od mene i ima moju podršku
Sport klub 20.11.2024
U trećoj epizodi emisije Kida Show (Sport Klub 1, upravo sad), kao što je i najavljeno, Svetislav Pešić opravdano je odsutan zbog obaveza sa reprezentacijom Srbije. Zato su se Igoru Miklji i Dušku Vujoševiću pridružili Ljubomir Bandović i Nikola Glišić… »
Tanjević: Pitanje vremena kad će Partizan skinuti majmuna sa leđa
Sport klub 20.11.2024
U trećoj epizodi emisije Kida Show (Sport Klub 1 upravo sad), kao što je i najavljeno, Svetislav Pešić opravdano je odsutan zbog obaveza sa reprezentacijom Srbije. Zato su se Igoru Miklji i Dušku Vujoševiću pridružili Ljubomir Bandović i Nikola Glišić… »
Vesti dana »
Novi podvig Zelenortskih ostrva: Najpre istorijski prvi gol na Mundijalu, potom izboren remi protiv Urugvaja
Dnevnik pre 3 minutajoš 32 povezane
(Mape) Nebo nad Srbijom se otvara! Popaljeni meteoalarmi, izdato posebno upozorenje i za Beograd: Spremite se za opasne nepogode, evo kada tačno kreće potop!
Blic pre 1 satjoš 18 povezanih
Šta uradi, čoveče?! Nestvaran kiks golmana Urugvaja! Greška Muslere koja bi mogla skupo da košta Urugvajce: Pomračenje uma, o ovome priča planeta (video)
Kurir pre 1 satjoš 17 povezanih
Nastavak razgovora SAD i Irana do kraja nedelje; Teheran: Pravi test biće primena primirja u Libanu
Sputnik pre 53 minutajoš 8 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku: Posle tenzija za pregovaračkim stolom, SAD i Iran nastavljaju razgovore u Švajcarskoj
Euronews pre 28 minutajoš 8 povezanih