Povezane vesti
„Pregovarao sam sa Savezom, Čović zove i kaže – ubijen Đinđić“
Sport klub 20.11.2024
U trećoj epizodi emisije Kida Show, kao što je i najavljeno, Svetislav Pešić opravdano je odsutan zbog obaveza sa reprezentacijom Srbije. Zato su se Igoru Miklji i Dušku Vujoševiću pridružili Ljubomir Bandović i Nikola Glišić, glumci trenutno u… »
Tanjević: Pitanje vremena kad će Partizan skinuti majmuna sa leđa
Sport klub 20.11.2024
U trećoj epizodi emisije Kida Show (Sport Klub 1 upravo sad), kao što je i najavljeno, Svetislav Pešić opravdano je odsutan zbog obaveza sa reprezentacijom Srbije. Zato su se Igoru Miklji i Dušku Vujoševiću pridružili Ljubomir Bandović i Nikola… »
Vujošević: Željko je bolji trener od mene i ima moju podršku
Sport klub 20.11.2024
U trećoj epizodi emisije Kida Show (Sport Klub 1, upravo sad), kao što je i najavljeno, Svetislav Pešić opravdano je odsutan zbog obaveza sa reprezentacijom Srbije. Zato su se Igoru Miklji i Dušku Vujoševiću pridružili Ljubomir Bandović i Nikola… »
Vesti dana »

Profesorka Fakulteta bezbednosti: Policija u Novom Sadu zloupotrebljena u političke svrhe
Radio 021 pre 1 satjoš 36 povezanih

Studenti u blokadi zatražili da uhapšeni student FTN-a bude pušten; Studentkinja Katarina zadobila lakši potres mozga
RTV pre 1 satjoš 43 povezane

Ko je bivši direktor Elektroprivrede Srbije Milorad Grčić i za šta se sumnjiči
BBC News pre 3 satajoš 26 povezanih

Kos započela posetu Srbiji: "Ovde sam da slušam i da ponovim podršku EU"
Euronews pre 56 minutajoš 38 povezanih

Jednoj od osumnjičenih za pad nadstrešnice ukinut pritvor, a produžen za devet osoba
Pravda pre 3 satajoš 26 povezanih