Povezane vesti
„Pregovarao sam sa Savezom, Čović zove i kaže – ubijen Đinđić“
Sport klub 20.11.2024
U trećoj epizodi emisije Kida Show, kao što je i najavljeno, Svetislav Pešić opravdano je odsutan zbog obaveza sa reprezentacijom Srbije. Zato su se Igoru Miklji i Dušku Vujoševiću pridružili Ljubomir Bandović i Nikola Glišić, glumci trenutno u žiži… »
Vujošević: Željko je bolji trener od mene i ima moju podršku
Sport klub 20.11.2024
U trećoj epizodi emisije Kida Show (Sport Klub 1, upravo sad), kao što je i najavljeno, Svetislav Pešić opravdano je odsutan zbog obaveza sa reprezentacijom Srbije. Zato su se Igoru Miklji i Dušku Vujoševiću pridružili Ljubomir Bandović i Nikola Glišić… »
Tanjević: Pitanje vremena kad će Partizan skinuti majmuna sa leđa
Sport klub 20.11.2024
U trećoj epizodi emisije Kida Show (Sport Klub 1 upravo sad), kao što je i najavljeno, Svetislav Pešić opravdano je odsutan zbog obaveza sa reprezentacijom Srbije. Zato su se Igoru Miklji i Dušku Vujoševiću pridružili Ljubomir Bandović i Nikola Glišić… »
Vesti dana »
Zaposleni u TOK izašli ispred zgrade tužilaštva u Beogradu protestujući zbog pravosudnih zakona
Rešetka pre 7 satijoš 23 povezane
UKRAJINSKA KRIZA - Zelenski: SAD predložile obustavu napada na ukrajinsku energetsku infrastrukturu
RTV pre 50 minutajoš 43 povezane
Građani se i dalje javljaju: Za upis bespravnih objekata stiglo 1.824.272 prijava, evo šta kaže RGZ
Dnevnik pre 15 minutajoš 34 povezane