Повезане вести

Добрић: Дошли смо овде по победу, али не смемо да потценимо Данску

Добрић: Дошли смо овде по победу, али не смемо да потценимо Данску

Политика 20.11.2024
КОПЕНХАГЕН – Српски кошаркашки репрезентативац Огњен Добрић рекао је вечерас да екипа не сме да потцени селекцију Данске, али да је у Копенхаген дошла по победу. Кошаркаши Србије гостују сутра од 18 часова селекцији Данске у… »
Огњен Добрић: Дошли смо по победу

Огњен Добрић: Дошли смо по победу

Данас 20.11.2024
Кошаркашки репрезентивац Србије Огњен Добрић изјавио је да је Србија дошла у Данску да избори пласман на Европско првенство. – Дошли смо по победу, дошли смо да се квалификујемо на Европско првенство. Одрадили смо довољан број… »
Добрић одбио да прогнозира победника дербија: "Мислим да се то зна"

Добрић одбио да прогнозира победника дербија: "Мислим да се то зна"

Спортске.нет 20.11.2024
Српски кошаркашки репрезентативац Огњен Добрић рекао је да једва чека сутрашњи дуел против Данске у трећем колу квалификација за Европско првенство, додајучи да је задовољан условима који је затекао наш државни тим у… »
Добрић: Не смемо да потценимо Данску

Добрић: Не смемо да потценимо Данску

Спортски журнал 20.11.2024
“Дошли смо овде по победу”. Српски кошаркашки репрезентативац Огњен Добрић рекао је вечерас да екипа не сме да потцени селекцију Данске, али да је у Копенхаген дошла по победу. Кошаркаши Србије гостују сутра од 18 часова… »
Добрић мало о дербију, мало више о данцима: „Биће ми чудно, једва чекам да погледам утакмицу!“ (фото)

Добрић мало о дербију, мало више о данцима: „Биће ми чудно, једва чекам да погледам утакмицу!“ (фото)

Хот спорт 20.11.2024
„Дошли смо овде са жељом да победимо и обезбедимо пласман на Европско првенство!“ Огњен Добрић, кошаркашки репрезентативац Србије, истакао је да екипа не сме да подцењује Данску пред сутрашњи сусрет у квалификацијама за… »
"Дошли смо по победу, али..." Огњен Добрић пред меч Данска - Србија

"Дошли смо по победу, али..." Огњен Добрић пред меч Данска - Србија

Вечерње новости 20.11.2024
Српски кошаркашки репрезентативац Огњен Добрић рекао је вечерас да екипа не сме да потцени селекцију Данске, али да је у Копенхаген дошла по победу. ФОТО: ФИБА.Баскетбалл Кошаркаши Србије гостују сутра од 18 часова селекцији… »
Добрић: "Дошли смо по победу"

Добрић: "Дошли смо по победу"

Б92 20.11.2024
Српски кошаркашки репрезентативац Огњен Добрић рекао је да екипа не сме да потцени селекцију Данске, али да је у Копенхаген дошла по победу. Кошаркаши Србије гостују сутра од 18 часова селекцији Данске у трећем колу групе Г… »

Вести дана »