Povezane vesti
Toni Cetinski priznao da je bio u svađi sa Željkom Joksimovićem, pa otkrio detalje druženja sa Gocom Tržan: Odvela me je…
Nova pre 21 sat
: Toni Cetinski večeras će održati solistički koncert u Beogradu, a tom prilikom se prisetio uspomena iz naše prestonice. Toni je već godinama jedan od popularnijih pevača na ovim prostorima, a sarađivao je sa brojnim poznatim pevačima poput… »
Odgovornost prema publici: Toni Cetinski uzbuđen pred koncert u prestonici i otkrio ove detalje (foto/video)
Večernje novosti pre 22 sata
REGIONALNA muzička zvezda Toni Cetinski večeras će održati prvi od dva koncerta u Beogradu, a pre nego što je zapevao pred beograđanima, porazgovarao je sa ekipom "Novosti". Foto Novosti - Nemam tremu, uvek imaš osećaj odgovornosti prema publici… »
"Goca tržan me je odvela tamo, nije mi bilo prijatno sa ljudima iz tog miljea" Cetinski otkrio šok detalje, pa se osvrnuo na…
Kurir pre 22 sata
Popularni pevač Toni Cetinski večeras će održati veliki koncert u Sava Centru, a pred našim kamerama otkrio je da li ima tremu pred nastup u Beogradu. - Tremu nemam. Zapravo, ona je dobra, uvek imaš odgovornost prema publici, ali trema u obliku… »
Vesti dana »
Vučić: Slovačka je bratska zemlja, razgovor sa Ficom o strateškim pitanjima saradnje
RTV pre 19 minutajoš 61 povezana
Kijev: Rusija ispalila interkontinentalnu balističku raketu na Ukrajinu
Novi magazin pre 1 satjoš 52 povezane
Pogledajte! Ovako je uhapšen dvostruki ubica alija balijagić! Ministar Dačić otkrio gde ga je policija našla i šta je zaplenjeno
Kurir pre 1 satjoš 100 povezanih
Irski premijer: Optužbe Međunarodnog krivičnog suda ne mogu biti ozbiljnije
Politika pre 1 satjoš 49 povezanih