Повезане вести
Тони Цетински признао да је био у свађи са Жељком Јоксимовићем, па открио детаље дружења са Гоцом Тржан: Одвела ме је на…
Нова 20.11.2024
: Тони Цетински вечерас ће одржати солистички концерт у Београду, а том приликом се присетио успомена из наше престонице. Тони је већ годинама један од популарнијих певача на овим просторима, а сарађивао је са бројним познатим… »
Одговорност према публици: Тони Цетински узбуђен пред концерт у престоници и открио ове детаље (фото/видео)
Вечерње новости 20.11.2024
РЕГИОНАЛНА музичка звезда Тони Цетински вечерас ће одржати први од два концерта у Београду, а пре него што је запевао пред београђанима, поразговарао је са екипом "Новости". Фото Новости - Немам трему, увек имаш осећај… »
"Гоца тржан ме је одвела тамо, није ми било пријатно са људима из тог миљеа" Цетински открио шок детаље, па се осврнуо на…
Курир 20.11.2024
Популарни певач Тони Цетински вечерас ће одржати велики концерт у Сава Центру, а пред нашим камерама открио је да ли има трему пред наступ у Београду. - Трему немам. Заправо, она је добра, увек имаш одговорност према публици, али… »
Вести дана »
НБС добила упозорење о увођењу секундарних санкција због НИС-а
Н1 Инфо пре 39 минутајош 38 повезаних
Немачки дневник: Балкану се мора јасно рећи да ће ући у ЕУ, па и Србији где Вучић неће заувек владати
Данас пре 3 сатајош 13 повезаних
Снег стиже у Србију, ево када се очекује и у Београду: Након отопљења, следи ново захлађење
Телеграф пре 34 минутајош 47 повезаних
Пут домаће привреде: Ово су три кључна сектора за развој Србије, према уреднику Беле књиге 2025 Савета страних инвеститора
Блиц пре 44 минутајош 20 повезаних