Povezane vesti
Ceca otkrila da li bi oprostila prevaru! Pevačica jasno iznela svoj stav i poručila jedno: "To je činjenica"
Blic pre 13 sati
Ceca Ražnatović otkrila je da li bi prešla preko prevare. Večeras, od 22 časova, samo na "Blic" televiziji, MTS Iris TV KANAL 117, a na platformama Supernova i m:SAT na broju 17. emituje se nova sezona "Ceca show". U novoj epizodi "Ceca Show"… »
"Smorio sam se kad sam saznao da će mi drugo dete biti žensko": Poznati pevač šokirao izjavom u Ceca show: "Kad se rodila…
Blic pre 12 sati
Pevač Milan Mitrović otkrio je u "Ceca show" da se nada proširenju porodice i da će mu treće dete, nakon dve devojčice, biti muško. Večeras od 22 časova, samo na "Blic" televiziji, MTS Iris TV KANAL 117, a na platformama Supernova i m:SAT na… »
Vesti dana »
Uhapšen Goran Vesić: Bivši ministar priveden zbog tragedije na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Kurir pre 9 minutajoš 132 povezane
NIN SAZNAJE Vlada Srbije povlači dopunu Zakona o visokom obrazovanju
NIN pre 9 minutajoš 16 povezanih
Rusija lansirala balističku raketu iz Astrahana, oborila dve "storm šedou" i šest "himars"; Zelenski veruje da može da vrati Krim
RTS pre 9 minutajoš 17 povezanih
Pogledajte novi snimak hapšenja alije Balijagića: Pognute glave u pratnji specijalaca priveden u policijsku stanicu
Kurir pre 1 satjoš 73 povezane