Povezane vesti
Ćerka Dušice Jakovljević je nestvarno lepa: Progovorila o plastičnim operacijama i spomenula ulazak u rijaliti
Mondo 21.11.2024
Ćerka Dušice Jakovljević dala je prvi intervju, i dotakla se odnosa sa majkom i planova u karijeri. Ćerka popularne voditeljke Dušice Jakovljević retko se mogla videti u javnosti, a tek bi njena majka s vremena na vreme podelila po koju zajedničku… »
Prvi intervju ćerke Dušice Jakovljević: Anđela otkrila da li bi ušla u rijaliti, a evo šta kaže o estetskim korekcijama: "Moji…
Blic 20.11.2024
Ćerka voditeljke Dušice Jakovljević, Anđela Miljuš (17), dala je svoj prvi intervju pred našim kamerama. - Mama mi daje puno podršku. Nas dve imamo isti ormar, ona pita mene za savet, ja nju. Kao najbolje drugarice smo. Uvek bude frka oko otimanja… »
Vesti dana »

SASTAVI - Milojević potpuno promenio tim iz Poznanja, šansa da se pokažu klinci i novajlije!
Sportske.net pre 49 minutajoš 36 povezanih

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih

Oglasio se klub fudbalera kojeg je ubio grom, potresna poruka tera suze na oči
Nova pre 4 satijoš 22 povezane

BLOG Tramp i Putin dogovorili sastanak, Rusija pozvala predsednika SAD u Moskvu, Zelenski besan: „Ne damo zemlju!“
Nova pre 5 minutajoš 146 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 6 satijoš 21 povezana