Povezane vesti
Ćerka Dušice Jakovljević je nestvarno lepa: Progovorila o plastičnim operacijama i spomenula ulazak u rijaliti
Mondo pre 31 dana
Ćerka Dušice Jakovljević dala je prvi intervju, i dotakla se odnosa sa majkom i planova u karijeri. Ćerka popularne voditeljke Dušice Jakovljević retko se mogla videti u javnosti, a tek bi njena majka s vremena na vreme podelila po koju zajedničku… »
Prvi intervju ćerke Dušice Jakovljević: Anđela otkrila da li bi ušla u rijaliti, a evo šta kaže o estetskim korekcijama…
Blic 20.11.2024
Ćerka voditeljke Dušice Jakovljević, Anđela Miljuš (17), dala je svoj prvi intervju pred našim kamerama. - Mama mi daje puno podršku. Nas dve imamo isti ormar, ona pita mene za savet, ja nju. Kao najbolje drugarice smo. Uvek bude frka oko otimanja… »
Vesti dana »
(Video) Aleksandra Prijović plače, a: 22.000 ljudi joj aplaudira Dobila transparent od 10 metara, najemotivniji trenutak na koncertu
Blic pre 5 satijoš 9 povezanih
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Određeno zadržavanje od 48 sati taksisti koji je „pokosio“ mladića nakon protesta
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Fotografija koja govori više od 1.000 reči: Bogdan Bogdanović iz Amerike podržao proteste u Srbiji
Danas pre 4 satijoš 2 povezane