Povezane vesti
Završio fakultet, pa pevao "Bičuj me" i doživeo slavu: Mc Stojan danas puni klubove, a znate li šta ima od škole?
Mondo 21.11.2024
MC Stojan roslavio se pesmom "Bičuj me", a malo ko zna da je pre muzičke karijere završio fakultet. Popularni pevač MC Stojan, proslavio se 2005. godine kada je objavio pesmu "Bičuj me Stojane", nakon koje su se nizali brojni hitovi i dueti sa domaćim… »
Da li ste znali da mc Stojan ima završen fakultet? Proslavio se pesmom "Bičuj me", a pre toga završio ozbiljnu školu
Kurir 21.11.2024
MC Stojan proslavio se pesmom "Bičuj me", a pre bavljenja muzikom on je život posvetio studijama. Mc Stojan je još od ranog detinjstva želeo da se bavi muzikom, u osnovnoj školi je napisao je prvu pesmu 'VII 2 je mafija', a nakon srednje škole upisao je… »
Naš muzičar je završio težak fakultet: Ovaj detalj iz njegovog života malo ko zna: Danas ima bogatstvo, a za prvi spot je…
Blic 21.11.2024
Reper MC Stojan proslavio se pesmom "Bičuj me", a pre bavljenja muzikom on je život posvetio studijama. Naime, Mc Stojan je još od ranog detinjstva želeo da se bavi muzikom, u osnovnoj školi je napisao je prvu pesmu 'VII 2 je mafija', a nakon srednje… »
Vesti dana »

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 27 povezanih

Problem za leh: Šampion Poljske oslabljen dolazi na megdan Crvenoj zvezdi!
Večernje novosti pre 1 satjoš 28 povezanih

"Sa velikom tugom opraštamo se od našeg lava": Potresna objava kluba čiji fudbaler je stradao od udara groma
Mondo pre 2 satajoš 22 povezane

"Kad Tramp ovo čuje, biće gneva..." Zna se šta je Zelenski sad uradio, kakvu odluku je saopštio!
Alo pre 46 minutajoš 135 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 5 satijoš 21 povezana