Povezane vesti

Završio fakultet, pa pevao "Bičuj me" i doživeo slavu: Mc Stojan danas puni klubove, a znate li šta ima od škole?

Završio fakultet, pa pevao "Bičuj me" i doživeo slavu: Mc Stojan danas puni klubove, a znate li šta ima od škole?

Mondo pre 31 dana
MC Stojan roslavio se pesmom "Bičuj me", a malo ko zna da je pre muzičke karijere završio fakultet. Popularni pevač MC Stojan, proslavio se 2005. godine kada je objavio pesmu "Bičuj me Stojane", nakon koje su se nizali brojni hitovi i dueti sa… »
Da li ste znali da mc Stojan ima završen fakultet? Proslavio se pesmom "Bičuj me", a pre toga završio ozbiljnu školu

Da li ste znali da mc Stojan ima završen fakultet? Proslavio se pesmom "Bičuj me", a pre toga završio ozbiljnu školu

Kurir pre 31 dana
MC Stojan proslavio se pesmom "Bičuj me", a pre bavljenja muzikom on je život posvetio studijama. Mc Stojan je još od ranog detinjstva želeo da se bavi muzikom, u osnovnoj školi je napisao je prvu pesmu 'VII 2 je mafija', a nakon srednje škole… »
Naš muzičar je završio težak fakultet: Ovaj detalj iz njegovog života malo ko zna: Danas ima bogatstvo, a za prvi spot je…

Naš muzičar je završio težak fakultet: Ovaj detalj iz njegovog života malo ko zna: Danas ima bogatstvo, a za prvi spot je…

Blic pre 31 dana
Reper MC Stojan proslavio se pesmom "Bičuj me", a pre bavljenja muzikom on je život posvetio studijama. Naime, Mc Stojan je još od ranog detinjstva želeo da se bavi muzikom, u osnovnoj školi je napisao je prvu pesmu 'VII 2 je mafija', a nakon srednje… »

Vesti dana »