Povezane vesti
Završio fakultet, pa pevao "Bičuj me" i doživeo slavu: Mc Stojan danas puni klubove, a znate li šta ima od škole?
Mondo 21.11.2024
MC Stojan roslavio se pesmom "Bičuj me", a malo ko zna da je pre muzičke karijere završio fakultet. Popularni pevač MC Stojan, proslavio se 2005. godine kada je objavio pesmu "Bičuj me Stojane", nakon koje su se nizali brojni hitovi i dueti sa domaćim… »
Da li ste znali da mc Stojan ima završen fakultet? Proslavio se pesmom "Bičuj me", a pre toga završio ozbiljnu školu
Kurir 21.11.2024
MC Stojan proslavio se pesmom "Bičuj me", a pre bavljenja muzikom on je život posvetio studijama. Mc Stojan je još od ranog detinjstva želeo da se bavi muzikom, u osnovnoj školi je napisao je prvu pesmu 'VII 2 je mafija', a nakon srednje škole upisao je… »
Vesti dana »
Ko je bio brat Nemanje Vidića? Dušan se bavio fudbalom, pa odustao od sportske karijere: O njegovom životu se malo zna
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
Voz kod Barselone iskliznuo iz šina: Mašinovođa poginuo, povređeno 20 osoba
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Penjaroja nakon prvog evroligaškog trijumfa na klupi Partizana: Srećan sam, jer igrači počinju da razumeju kako je potrebno igrati da bi se pobeđivalo
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Srbija doživela prvi poraz na Evropskom prvenstvu, predstoji polufinale
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Amerika pojačala svoje snage na Bliskom istoku: Oglasila se Centralna komanda SAD, evo šta su poslali u bazu! (foto)
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana