Povezane vesti
Da li ste znali da mc Stojan ima završen fakultet? Proslavio se pesmom "Bičuj me", a pre toga završio ozbiljnu školu
Kurir pre 8 sati
MC Stojan proslavio se pesmom "Bičuj me", a pre bavljenja muzikom on je život posvetio studijama. Mc Stojan je još od ranog detinjstva želeo da se bavi muzikom, u osnovnoj školi je napisao je prvu pesmu 'VII 2 je mafija', a nakon srednje škole… »
Naš muzičar je završio težak fakultet: Ovaj detalj iz njegovog života malo ko zna: Danas ima bogatstvo, a za prvi spot je…
Blic pre 9 sati
Reper MC Stojan proslavio se pesmom "Bičuj me", a pre bavljenja muzikom on je život posvetio studijama. Naime, Mc Stojan je još od ranog detinjstva želeo da se bavi muzikom, u osnovnoj školi je napisao je prvu pesmu 'VII 2 je mafija', a nakon srednje… »
Vesti dana »
Uhapšen Goran Vesić i još 11 osoba zbog pada nadstrešnice na Železničkoj stanici kada je 15 osoba izgubilo život: Oglasilo se Više javno tužilaštvo u Novom Sadu
Blic pre 10 minutajoš 190 povezanih
Javno tužilaštvo za organizovani kriminal neće postupati u predmetu „nadstrešnica“
Danas pre 33 minutajoš 41 povezana
Nepristupačan teren, veliki sneg i tragovi: Kako izgleda mesto na kojem je uhapšen Alija Balijagić (FOTO)
Euronews pre 2 satajoš 95 povezanih
(BLOG) Američki zvaničnik tvrdi da na Ukrajinu ipak nije ispaljen interkontinentalni balistički projektil
N1 Info pre 1 satjoš 43 povezane