Povezane vesti

Vučić na Svetskom samitu o avijaciji "CAPA 2024": Srećan sam što je Beograd domaćin, ovo je dokaz koliko smo posvećeni…

Vučić na Svetskom samitu o avijaciji "CAPA 2024": Srećan sam što je Beograd domaćin, ovo je dokaz koliko smo posvećeni…

Kurir pre 4 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se jutros na Svetskom samitu o avijaciji "CAPA 2024" u hotelu Sent Ridžis u Beogradu. On kaže da je veoma srećan što je Beograd domaćin ovog prestižnog samita. - Ovo je dokaz koliko smo… »
Vučić na CAPA 2024: Srbija ostvarila "epohalni procvat" u ovoj industriji

Vučić na CAPA 2024: Srbija ostvarila "epohalni procvat" u ovoj industriji

B92 pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se na Svetskom samitu o avijaciji CAPA 2024. "Mnogo sam srećan što Beograd može da bude domaćin ovog prestižnog samita i sa reputacijom koja se temelji kako na nezavustnosti i integritetu tako i na… »
Svetski samit o avijaciji "CAPA 2024" u Beogradu! Vučić: Srećan sam što je Beograd domaćin, ovo je dokaz koliko smo…

Svetski samit o avijaciji "CAPA 2024" u Beogradu! Vučić: Srećan sam što je Beograd domaćin, ovo je dokaz koliko smo…

Blic pre 6 sati
Svetski samit o avijaciji "CAPA 2024" otvoren je danas u Beogradu u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a tokom dva dana skup će okupiti više od 250 lidera iz celog sveta iz oblasti-avio industrije. Pozdravni govori pored predsednika… »

Vesti dana »