Повезане вести

Захарова: Интензивирање конфронтације са Русијом неће побољшати живот у Европи

РТВ 21.11.2024
МОСКВА - Портпаролка руског Министарства спољних послова Марија Захарова оценила је данас да интензивирање конфронтације Запада са Русијом неће побољшати живот у Европи. "Чини ми се да је све управо супротно, ове земље су… »

Политика 21.11.2024
МОСКВА – Портпаролка руског Министарства спољних послова Марија Захарова оценила је данас да интензивирање конфронтације Запада са Русијом неће побољшати живот у Европи. "Чини ми се да је све управо супротно, ове земље су… »

Вести онлине 21.11.2024
Портпаролка руског Министарства спољних послова Марија Захарова оценила је данас да интензивирање конфронтације Запада са Русијом неће побољшати живот у Европи. – Чини ми се да је све управо супротно, ове земље су покренуле… »
Захарова: Појава НАТО снага у Украјини значила би улазак Алијансе у рат са Русијом

Захарова: Појава НАТО снага у Украјини значила би улазак Алијансе у рат са Русијом

Политика 21.11.2024
МОСКВА - Портпаролка руског Министарства спољних послова Марија Захарова упозорила је данас да би слање НАТО снага у Украјину довело до катастрофалних последица по цео свет и означило улазак алијансе у рат против Русије. Она је… »
„То ће значити рат и имаће последице по цео свет“: Шта је поручила Марија Захарова на јутрошњем брифингу за медије?

„То ће значити рат и имаће последице по цео свет“: Шта је поручила Марија Захарова на јутрошњем брифингу за медије?

Данас 21.11.2024
„Појава снага НАТО-а у Украјини довесће до катастрофалних последица за цели свет и значиће улазак савеза у рат против Русије“, изјавила је на брифингу портпаролка руског Министарства спољних послова Марија Захарова, преноси… »

Вести дана »