Povezane vesti
Zaharova: Intenziviranje konfrontacije sa Rusijom neće poboljšati život u Evropi
Politika 21.11.2024
MOSKVA – Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova ocenila je danas da intenziviranje konfrontacije Zapada sa Rusijom neće poboljšati život u Evropi. "Čini mi se da je sve upravo suprotno, ove zemlje su pokrenule hibridni rat… »
Zaharova: Pojava NATO snaga u Ukrajini značila bi ulazak Alijanse u rat sa Rusijom
Politika 21.11.2024
MOSKVA - Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova upozorila je danas da bi slanje NATO snaga u Ukrajinu dovelo do katastrofalnih posledica po ceo svet i označilo ulazak alijanse u rat protiv Rusije. Ona je komentarisala izjavu… »
„To će značiti rat i imaće posledice po ceo svet“: Šta je poručila Marija Zaharova na jutrošnjem brifingu za medije?
Danas 21.11.2024
„Pojava snaga NATO-a u Ukrajini dovesće do katastrofalnih posledica za celi svet i značiće ulazak saveza u rat protiv Rusije“, izjavila je na brifingu portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, prenosi TASS. „Ne razumem, možda… »
Vesti dana »
„Sve je to očekivano“ Vučić u Dnevniku RTS-a o klasteru 3: Samo dve-tri zemlje su bile snažno protiv, ne treba previše očajavati, ali žao mi je saboraca koji su vredno radili
Dnevnik pre 1 satjoš 44 povezane
Vučić o Klasteru 3: Razumeli smo poruku EU, za nas je važno da nam raste životni standard
Euronews pre 32 minutajoš 48 povezanih
Automobil udario devojčicu (11) na biciklu. ”Tojota” pokupila maloletnicu, odmah je zbrinuta.
Dnevnik pre 2 satajoš 25 povezanih
'Ponosan sam na sve': Dalić više nije selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske
BBC News pre 3 satajoš 50 povezanih
Borko Stefanović iz Strazbura: Rezolucija Evropskog parlamenta veoma negativna poruka vlastima u Srbiji (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 22 povezane