Povezane vesti

"Sve sam uradila iz ljubavi prema njemu" Na vrhuncu karijere završila u zatvoru zbog pljačke! Progovorila o svim detaljima…

"Sve sam uradila iz ljubavi prema njemu" Na vrhuncu karijere završila u zatvoru zbog pljačke! Progovorila o svim detaljima…

Kurir pre 2 sata
Pevačica Romana Panić je već niz godina na muzičkoj sceni, dok se tokom dvehiljaditih godina hitovima poput "Samoodbrana", "Ti ipak svojoj djeci", "Mene ti" i mnogim drugim lansirala na vrh estrade. Potom je napravila dužu pauzu, a nedavno se našla… »
Bila na vrhu srpske estrade, pa završila u zatvoru zbog pljačke: Danas izgleda potpuno drugačije, a zbog svega se kaje

Bila na vrhu srpske estrade, pa završila u zatvoru zbog pljačke: Danas izgleda potpuno drugačije, a zbog svega se kaje

Mondo pre 3 sata
Romana Panić nedavno je otkrila da se zbog nekih odluka i danas gorko kaje. Pevačica Romana Panić je već niz godina na muzičkoj sceni, dok se tokom dvehiljaditih godina hitovima poput "Samoodbrana", "Ti ipak svojoj djeci", "Mene ti" i mnogim drugim… »
Romana Panić prvi put na javnom događaju od hapšenja: Progovorila o svađi sa Cecom, sve se promenilo nakon pljačke?

Romana Panić prvi put na javnom događaju od hapšenja: Progovorila o svađi sa Cecom, sve se promenilo nakon pljačke?

Mondo pre 15 sati
Pevačica se do sada nije mogla videti na većim događajima, a sada je progovorila i o odnosima sa kolegama. Nekada jedna od najpopularnjih pevačica, Romana Panić, povukla se iz javnosti nakon što se saznalo da je bila uhapšena, a potom i osuđena… »
Srpska pevačica progovorila o hapšenju: "Ne kajem se"

Srpska pevačica progovorila o hapšenju: "Ne kajem se"

B92 pre 14 sati
Pevačica Romana Panić nakon dužeg vremena pojavila se u javnosti, na gala žurci koju organizuje "Hello" magazin i progovorila o privatnom životu. Romana je jednom prilikom otkrila da bi volela da usvoji dete, a sada je priznala da li i dalje… »
Romana Panić ponovo u javnosti: Pevačicu nakon izlaska iz zatvora retko viđamo, sada priznaje: "Srce me je vodilo, ne kajem…

Romana Panić ponovo u javnosti: Pevačicu nakon izlaska iz zatvora retko viđamo, sada priznaje: "Srce me je vodilo, ne kajem…

Blic pre 1 dan
Pevačica Romana Panić nakon dužeg vremena pojavila se u javnosti i progovorila o svom privatnom životu. Romana je jednom prilikom otkrila da bi volela da usvoji dete, a sada je otkrila da i dalje razmišlja o tome. - Zaista jesam to izjavila, ali u ta… »

Vesti dana »