Povezane vesti
"Ja to naplaćujem" Seki prišla nepoznata žena sa zahtevom, Aleksićeva joj brutalno odgovorila! Evo šta se dešavalo sinoć…
Kurir 21.11.2024
Seka Aleksić pojavila se sinoć na jednom prestoničkom partiju. Kad je napuštala žurku, desila joj se situacija koja je nasmejala sve oko nje. Naime, Seki je prišla jedna žena i dala joj parfem na poklon. - Za mene? Što? Da l' mi treba ili...? -… »
Smeh se ori salom: Seki Aleksić prišla žena sa zahtevom, pa joj pevačica odbrusila: "ne može, to naplaćujem" - evo o…
Blic 21.11.2024
Pevačica Seka Aleksić pojavila se sinoć na jednom prestoničkom partiju. Kad je napuštala žurku, desila joj se situacija koja je nasmejala sve oko nje. Naime, Seki je prišla jedna žena i dala joj parfem na poklon. - Za mene? Što? Da l' mi treba… »
Vesti dana »

Toliko o zvučnom topu: Reporter N1 bio na licu mesta i nije ništa čuo - "Pre će biti da je došlo do tuče"
Kurir pre 27 minutajoš 56 povezanih

Koliko ljudi je na protestu u Beogradu? Prve procene kažu – 500.000
Pravda pre 19 satijoš 9 povezanih

Požar u diskoteci u Severnoj Makedoniji, najmanje 59 mrtvih i više od 150 povređenih
Insajder pre 57 minutajoš 212 povezane

Zlatibor Lončar: Netačno da je neko umro od posledica srčanog udara izazvanog „zvučnim topom“
Danas pre 51 minutajoš 30 povezanih