Povezane vesti
„Već ste ubili dve moje bebe, hoćete li i treću?”: Smrt novorođenčadi koja potresa Tursku
BBC News 21.11.2024
U jednom od najvećih skandala u zdravstvenom sistemu u Turskoj, lekari, medicinske sestre i vozači hitne pomoći optuženi su da su postavljali lažne dijagnoze kako bi novorođenčad prebacivali na odeljenja intenzivne nege u 19 privatnih bolnica… »
„Već ste ubili dve moje bebe, hoćete li i treću?”: Smrt novorođenčadi koja potresa Tursku
Danas 21.11.2024
Navodna prevara u kojoj su zaposleni u zdravstvu premeštali novorođenčad u privatne klinike usled čega je umrlo najmanje 10 beba, izazvala je šok i gnev u Turskoj, a mnogi zahtevaju ostavke visokih zvaničnika i dalju istragu. U jednom od najvećih… »
Blic 21.11.2024
Navodna prevara u kojoj su zaposleni u zdravstvu premeštali novorođenčad u privatne klinike usled čega je umrlo najmanje 10 beba, izazvala je šok i gnev u Turskoj, a mnogi zahtevaju ostavke visokih zvaničnika i dalju istragu. U jednom od najvećih… »
"Već ste ubili dve moje bebe, hoćete li i treću?”: Smrt novorođenčadi koja potresa Tursku
NIN 21.11.2024
Radio 021 21.11.2024
U jednom od najvećih skandala u zdravstvenom sistemu u Turskoj, lekari, medicinske sestre i vozači hitne pomoći optuženi su da su postavljali lažne dijagnoze kako bi novorođenčad prebacivali na odeljenja intenzivne nege u 19 privatnih bolnica… »
Vesti dana »
'Na korak do pravde': Protestni marš beogradskih studenata do Novog Sada
BBC News pre 34 minutajoš 30 povezanih
Uživo direktan sudar putničkog aviona i vojnog helikoptera! Tela izvlače iz ledene reke, uhvaćen trenutak eksplozije: Oglasio se Tramp, poznato ko je bio u letelici (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 50 povezanih
Konačno se oglasio inženjer Đajić na Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant
Nova pre 4 satijoš 4 povezane