Повезане вести

Меркел открила зашто је Украјини рекла „не“: Путин ми је једном рекао, „Ангела нећеш довека бити канцеларка, а онда…“…

Меркел открила зашто је Украјини рекла „не“: Путин ми је једном рекао, „Ангела нећеш довека бити канцеларка, а онда…“…

Нова 21.11.2024
: Бивша немачка канцеларка Ангела Меркел у својим је мемоарима поновно је правдала своју политику према Русији и противљење уласку Украјине у НАТО, преносе немачки медији. „Улазак нове чланице у НАТО нема за циљ само да се… »
"Зашто сам Украјини рекла "не" и шта ми је тада Путин поверио...": Експлозивни мемоари Ангеле Меркел

"Зашто сам Украјини рекла "не" и шта ми је тада Путин поверио...": Експлозивни мемоари Ангеле Меркел

Мондо 21.11.2024
Многи сматрају да Русија никада не би напала Украјину да је Ангела 2008. године на састанку НАТО у Букурешту дала зелено светло молби за чланство Украјине и Грузије. Бивша немачка канцеларка Ангела Меркеље у својим мемоарима… »
Мемоари Ангеле Меркел: Шта каже о Трампу, Путину, источној Немачкој…

Мемоари Ангеле Меркел: Шта каже о Трампу, Путину, источној Немачкој…

Н1 Инфо 21.11.2024
Ангела Меркел, канцеларка Немачке од 2005 до 2021, у својој књизи "Фреедом: Мемоирс 1954-2021" (Слобода: Мемоари 1954-2021) која излази идућег уторка, пише и о Доналду Трампу, Владимиру Путину и својој младости у источној… »
"То ћу: Спречити!" Ангела Меркел у мемоарима описала детаље сусрета са Путином и како јој је открио када ће напасти Украјину…

"То ћу: Спречити!" Ангела Меркел у мемоарима описала детаље сусрета са Путином и како јој је открио када ће напасти Украјину…

Блиц 21.11.2024
Бивша немачка канцеларка Ангела Меркел је, у својим мемоарима, открила да је тражила савет од папе Фрање како да убеди тадашњег председника САД Доналда Трампа да не одустане од Париског климатског споразума. У мемоарима… »
Ангела Меркел: Путин ми је једном рекао, "Ангела, нећеш довека бити канцеларка, а онда..."

Ангела Меркел: Путин ми је једном рекао, "Ангела, нећеш довека бити канцеларка, а онда..."

Б92 21.11.2024
Бивша немачка канцеларка Ангела Меркел у својим је мемоарима поново правдала своју политику према Русији и противљење уласку Украјине у НАТО, преносе немачки медији. "Улазак нове чланице у НАТО нема као циљ само да се повећа… »
„Доживела сам га као спремног да експлодира у сваком тренутку“: Шта Ангела Меркел пише о Путину у својим мемоарима?

„Доживела сам га као спремног да експлодира у сваком тренутку“: Шта Ангела Меркел пише о Путину у својим мемоарима?

Данас 21.11.2024
Ангела Меркел је тражила савет од папе о томе како да се носи са Доналдом Трампом када је он први пут изабран за председника САД, надајуц́и се да ц́е пронац́и начине да убеди човека да не одустане од Париског климатског… »
Ангела Меркел решила да проговори о свему: Излазе њени мемоари, ево шта је у њима написала о Трампу, савету папе Фрање и…

Ангела Меркел решила да проговори о свему: Излазе њени мемоари, ево шта је у њима написала о Трампу, савету папе Фрање и…

Курир 21.11.2024
Ангела Меркел, која се 2021. повукла са функције немачке канцеларке након 16 година на власти, написала је мемоаре који ће се ускоро наћи у продаји. Политико преноси одломке из мемоара које је објавио немачки недељник Цајт, а у… »
Ангела Меркел: Чини се да је Трамп фасциниран Путином

Ангела Меркел: Чини се да је Трамп фасциниран Путином

Време 21.11.2024
Ангела Меркел открива детаље своје политике према Русији и Украјини у новој књизи „Слобода“. Одлуке са самита НАТО 2008. и дилеме око пријема Украјине у Алијансу осветљавају њен страх од сукоба са Русијом, али и изазивају… »
Детаљи из мемоара Ангеле Меркел: Какав савет је тражила од папе у вези са Трампом?

Детаљи из мемоара Ангеле Меркел: Какав савет је тражила од папе у вези са Трампом?

Еуроневс 21.11.2024
Бивша немачка канцеларка Ангела Меркел је, у својим мемоарима, открила да је тражила савет од папе Фрање како да убеди тадашњег председника САД Доналда Трампа да не одустане од Париског климатског споразума. У мемоарима… »
Како Меркел види своју политику према Русији

Како Меркел види своју политику према Русији

Дојче веле 21.11.2024
Да ли је политика Ангеле Меркел према Русији суодговорна за рат у Украјини? У својим мемоарима бивша канцеларка Немачке објашњава зашто је одбила брз улазак Украјине у НАТО. Присећа се и неких других необичних сусрета. Ради се о… »
Ангела Меркел открила шта јој је Путин рекао: "Ти нећеш бити вечно канцеларка и тада ће Украјина..."

Ангела Меркел открила шта јој је Путин рекао: "Ти нећеш бити вечно канцеларка и тада ће Украјина..."

Телеграф 21.11.2024
Препоручујемо. Бивша немачка канцеларка Ангела Меркел у својим мемоарима је поново правдала своју политику према Русији и противљење уласку Украјине у НАТО, преносе немачки медији. "Улазак нове чланице у НАТО нема за циљ само… »
Меркел тражила савјет од папе Фрање о опхођењу с Трумпом

Меркел тражила савјет од папе Фрање о опхођењу с Трумпом

Ал Јазеера 21.11.2024
У својим мемоарима, чији су дијелови објављени у њемачком листу Дие Зеит, дугогодишња њемачка канцеларка детаљно је описала своје потешкоће у односима с Трумпом. Бивша њемачка канцеларка Ангела Меркел тражила је савјет од… »

Вести дана »