Povezane vesti
"Jokić nije došao na posao" VIDEO
B92 21.11.2024
Trener Denver Nagetsa Majk Meloun otkrio je da Nikola Jokić još uvek nije u trenažnom procesu njegove ekipe. Meloun je na "medija danu" novinarima otkrio kakva je kadrovska situacija među "grumenjem". "Aron (Gordon, prim. aut.) je još uvek van tima… »
Nova drama oko Nikole Jokića! Srbin neće igrati ni protiv Dalasa?
Večernje novosti 21.11.2024
Nikola Jokić iz ličnih razloga nije bio na parketu na poslednje tri utakmice, dok se i dalje ne zna hoće li biti na terenu za okršaj sa Dalas maveriksima. FOTO: Tanjug/AP - Ne znam da li će igrati u petak. Nema vesti iz Denvera, tako da ćemo videti… »
"Nema razloga za brigu oko Jokića"
B92 21.11.2024
Nikola Jokić iz ličnih razloga nije bio na parketu na poslednje tri utakmice, dok se i dalje ne zna hoće li biti na terenu za okršaj sa Dalas Maveriksima. Ni sam trener Nagetsa Majk Meloun nije siguran hoće li Nikola biti na raspolaganju za ovaj duel… »
Poštujemo Nikolinu želju: Jokić propušta i Mevse?
Sport klub 21.11.2024
Nikola Jokić propustio je poslednje tri utakmice Denver Nagetsa iz ličnih razloga, a još se ne zna hoće li nastupiti u petak u duelu sa Dalas Meveriksima. Denver je prve dve utakmice izgubio, ali je u utorak savladao Memfis Grizlise. “Ne znam da li… »
Vesti dana »
Akcijom "Zastani, Srbijo" odata pošta žrtvama u Novom Sadu, Arilju i na Cetinju
RTS pre 9 minutajoš 33 povezane
Prosvetari premijeru: Da li Vi hoćete da se mi naljutimo, pa da drugo polugodište ne počne na vreme
Novi magazin pre 39 minutajoš 28 povezanih