Povezane vesti

"Jokić nije došao na posao" VIDEO

"Jokić nije došao na posao" VIDEO

B92 21.11.2024
Trener Denver Nagetsa Majk Meloun otkrio je da Nikola Jokić još uvek nije u trenažnom procesu njegove ekipe. Meloun je na "medija danu" novinarima otkrio kakva je kadrovska situacija među "grumenjem". "Aron (Gordon, prim. aut.) je još uvek van tima… »
Nova drama oko Nikole Jokića! Srbin neće igrati ni protiv Dalasa?

Nova drama oko Nikole Jokića! Srbin neće igrati ni protiv Dalasa?

Večernje novosti 21.11.2024
Nikola Jokić iz ličnih razloga nije bio na parketu na poslednje tri utakmice, dok se i dalje ne zna hoće li biti na terenu za okršaj sa Dalas maveriksima. FOTO: Tanjug/AP - Ne znam da li će igrati u petak. Nema vesti iz Denvera, tako da ćemo videti… »
"Nema razloga za brigu oko Jokića"

"Nema razloga za brigu oko Jokića"

B92 21.11.2024
Nikola Jokić iz ličnih razloga nije bio na parketu na poslednje tri utakmice, dok se i dalje ne zna hoće li biti na terenu za okršaj sa Dalas Maveriksima. Ni sam trener Nagetsa Majk Meloun nije siguran hoće li Nikola biti na raspolaganju za ovaj duel… »
Poštujemo Nikolinu želju: Jokić propušta i Mevse?

Poštujemo Nikolinu želju: Jokić propušta i Mevse?

Sport klub 21.11.2024
Nikola Jokić propustio je poslednje tri utakmice Denver Nagetsa iz ličnih razloga, a još se ne zna hoće li nastupiti u petak u duelu sa Dalas Meveriksima. Denver je prve dve utakmice izgubio, ali je u utorak savladao Memfis Grizlise. “Ne znam da li… »

Vesti dana »