Povezane vesti
On je muškarac koji se krio iza maske tigra u spotu dragane Mirković! Svi ga znamo, a on posle 30 godina otkrio detalje…
Kurir pre 1 sat
Pevač Husein Alijević Husa, poznatiji kao Husa Beat Street, na početku svoje karijere nastupao je sa Draganom Mirković, a za potrebe scenografije je pre 30 godina glumio i tigra koji izlazi na scenu dok pevačica peva pesmu "Za mene si ti". Husa… »
Konačno otkriveno ko je bio tigar na nastupima Dragane Mirković: Pevač 30 godina čuvao tajnu, evo ko je u pitanju
Mondo pre 46 minuta
Saznalo se ko je bio u kostimu tigra na nastupu Dragane Mirković. Kada je Dragana Mirković svojevremeno snimila pesmu "Za mene si ti", publika je gotovo eksplodirala od oduševljenja. Pre trideset godina, ovako nešto bilo je više nego inovativno, a… »
(Foto): Ni ne slutite koji poznati pevač je bio ispod maske čuvenog tigra Dragane Mirković: Otkriveno posle 30 godina
Blic pre 4 sati
Pevač Husein Alijević Husa, poznatiji kao Husa Beat Street, na početku svoje karijere nastupao je sa Draganom Mirković, a za potrebe scenografije je pre 30 godina glumio i tigra koji izlazi na scenu dok pevačica peva pesmu "Za mene si ti". Husein… »
Posle 30 godina otkriveno ko je bio ispod maske čuvenog tigra Dragane Mirković: U pitanju je veoma poznati pevač
Nova pre 6 sati
: Pevač Husein Alijević Husa, poznatiji kao Husa Beat Street, na početku svoje karijere nastupao je sa Draganom Mirković, a za potrebe scenografije je glumio i tigra. Naime, u emisiji Ispovest autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, pevač je otkrio… »
Vesti dana »
Tenzije ispred suda u Novom Sadu: Guranje sa policijom, nekoliko opozicionara završilo na zemlji, protest završen posle skoro šest sati (foto, video)
Blic pre 59 minutajoš 181 povezana
Vučić: Srbija će na sve načine pokušati da privuče slovačke kompanije, direktan let i do Bratislave
Beta pre 40 minutajoš 45 povezanih
Ruski odgovor na dalekometne rakete: Hibridna taktika u sivoj zoni između rata i mira
NIN pre 52 minutajoš 41 povezana
"Video sam kako se krije u žbunju, mogao je da me ubije s leđa": Dragan je video tragove i odmah pozvao policiju: Ovo je njegova neverovatna priča kako je razotkrio Aliju Balijagića
Blic pre 1 satjoš 94 povezane
Brnabić podržala Vučića: Zajedno ćemo pobediti one koji hoće da nam unište zemlju
RTV pre 1 satjoš 32 povezane