Povezane vesti

"Nek mi kaže licem u lice, to bih baš volela" Maja Berović brutalno odgovorila jk na sve uvrede: Prema meni gaji bes, uvek…

"Nek mi kaže licem u lice, to bih baš volela" Maja Berović brutalno odgovorila jk na sve uvrede: Prema meni gaji bes, uvek…

Kurir pre 5 sati
Regionalna muzička zvezda Maja Berović nedavno je izbacila nove pesme u okviru prvog dela svog novog, desetog albuma, koji je simbolično nazvala "X" (rimski deset). S obzirom na to da se njeno ime često povezuje sa koleginicom Jelenom Karleušom, koja… »
"Svako ko se druži s mojim neprijateljima automatski postaje moja meta" jk se oglasila nakon Majinog odgovora: U sve uplela…

"Svako ko se druži s mojim neprijateljima automatski postaje moja meta" jk se oglasila nakon Majinog odgovora: U sve uplela…

Kurir pre 6 sati
Jelena Karleuša uvek je raspoložena da prokomentariše rad njenih kolega, pa je tako dan nakon što je njena koleginica Maja Berović objavila album, ona se oglasila na društvenoj mreži Instagram i brutalno napala svoju koleginicu, a sve zbog jednog… »
Počelo zbog spota, a sad pljušte prozivke: "Kako je odgovorila, takva joj je i karijera"

Počelo zbog spota, a sad pljušte prozivke: "Kako je odgovorila, takva joj je i karijera"

B92 pre 7 sati
Nebrojeno puta Jelena Karleuša je ulazila u estradne ratove, a sada se dotakla dve poslednje priče koje su uzburkale domaću javnost. Jelena Karleuša je sinoć nastupala u jednom prestoničkom lokalu, a tom prilikom se ponovo osvrnula na Maju Berović… »
Jelena Karleuša isprozivala koleginicu i poznatog glumca pa priznala kom muškarcu je sve oprostila

Jelena Karleuša isprozivala koleginicu i poznatog glumca pa priznala kom muškarcu je sve oprostila

Svet & Skandal pre 8 sati
Jelena Karleuša o Maji Berović ponovo iznela mišljenje Popo diva Jelena Karleuša važi za ženu bez dlake na jeziku, pa, tako neretko iznosi svoje mišljenje koje se ljudima ponekad ne dopada. U svemu tome nisu pošteđene ni neke njene kolege ukoliko… »
Jk javno prozvala Macu zbog komentara o "jahanju" Vranješa: Ponizila i Maju Berović nakon snimanja u romskom naselju

Jk javno prozvala Macu zbog komentara o "jahanju" Vranješa: Ponizila i Maju Berović nakon snimanja u romskom naselju

Mondo pre 8 sati
"Mala od skandala" nije štedela koleginicu i voditelja koji ju je nedavno isprozivao. Pop diva Jelena Karleuša poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku, te da nema problem da svoje mišljenje o određenim situacijama i ljudima kaže javno. Nebrojeno… »
(Video) "jako ružno, ja nikada tako nešto ne bih uradila": Maja Berović odgovorila na prozivke Zejne i Olje Bajrami - Evo…

(Video) "jako ružno, ja nikada tako nešto ne bih uradila": Maja Berović odgovorila na prozivke Zejne i Olje Bajrami - Evo…

Blic pre 12 sati
Pevačica Maja Berović nakon duže pauze idala je album koji je podigao prašinu. Maja je za "Blic" prokomentarisala to što ju je koleginica Zejna Murkić javno prozvala jer je jedan od spotova snimila u mahali. - Naravno da sam videla. Moram da kažem… »

Vesti dana »