Povezane vesti
Potrudiću se da budem u istom obliku: Jelena Karleuša objasnila kako vidi sebe u narednih 30 godina (foto/video)
Večernje novosti pre 31 dana
NE znam da li sam nacionalna klasa, ali posle ovoliko godina bavljenja ovim poslom očigledno sam neka vrsta nacionalnog uspeha. Ako ništa drugo, trajati 30 godina je ozbiljna stvar. Foto: Miloš Miletić Ovako na početku razgovora za "Večernje… »
"Estrada je puna ljigavaca" Šok intervju Jelene Karleuše! Urnisala Macu i Berovićku, pa otkrila sve o odnosu sa Bubom…
Kurir pre 31 dana
Jelena Karleuša ponovo je nastupala pred beogradskom publikom u jednom poznatom prestoničkom lokalu. Pop zvezdu ni sneg ni niska temperatura nisu sprečili da dominira u brutalnom providnom kostimu koju je čuvala specijalno za ovu priliku. Na samom… »
Karleuša: "Ako se ne desi treći svetski rat..."
B92 pre 31 dana
Pevačica Jelena Karleuša otkrila je kako vidi sebe za 30 godina, kao i koji su joj planovi u daljoj karijeri. Poznata pevačica Jelena Karleuša poznata je po tome što nema dlake na jeziku, a u intrevjuu za Kurir u svom stilu osvrnula se na sve… »
„Posetiću najbolje plastične hirurge, hoću da me održe u ovom stanju narednih 15 godina“
Nova pre 31 dana
: Jelena Karleuša u novom intervjuu za Kurir otkrila je svoje planove za naredni period. Jelena Karleuša otkrila je kako vidi sebe za 30 godina. „Ako se ne desi treći svetski rat, kao što se najavljuje, vidim sebe kao nekog ko drži prelepe koncerte… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti nakon protesta na Slaviji imaju poruku za građane: „Ostanite uz nas, tek smo počeli“
Nova pre 38 minutajoš 57 povezanih
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
N1 Info pre 4 satijoš 9 povezanih
Gudurić naoštren pred Partizan: Ekipa Dejana Radonjića pala u derbiju kola! (video)
Hot sport pre 31 minutajoš 33 povezane
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Pravda pre 3 satajoš 2 povezane