Повезане вести

Курир сазнаје! Бивши фудбалер оптужен да је вођа нарко-банде "Ја сам трговао аутомобилима, а не дрогом", тврдио је Шумаревић у…

Курир сазнаје! Бивши фудбалер оптужен да је вођа нарко-банде "Ја сам трговао аутомобилима, а не дрогом", тврдио је Шумаревић у…

Курир 21.11.2024
Оптужница против бившег фудбалера Владана Шумаревића (53) који је ухапшен у мају ове године у Чешкој Републици у акцији кодног имена Белведере, потврђена је, према речима извора Курира, који подсећа да су Шумаревић и још девет… »
Српски фудбалер "пао" у Чешкој због трговине дрогом: Био на челу криминалне групе, тврдио да продаје аутомобиле, а онда је…

Српски фудбалер "пао" у Чешкој због трговине дрогом: Био на челу криминалне групе, тврдио да продаје аутомобиле, а онда је…

Блиц 21.11.2024
Оптужница против бившег фудбалера Владана Шумаревића (53) који је ухапшен у марту ове године у Чешкој Републици у акцији кодног имена Белведере, потврђена је. Поред Шумаревића, ухапшено је још девет особа у Србији због трговине… »
Владан Шумаревић је вођа нарко-банде! Потврђена оптужница против бившег фудбалера, лисице му стављене у Чешкој

Владан Шумаревић је вођа нарко-банде! Потврђена оптужница против бившег фудбалера, лисице му стављене у Чешкој

Мондо 21.11.2024
Шумаревић је ухапшен због сумње да је један од вођа криминалне групе организоване због трговине дрогом. Оптужница против бившег фудбалера Владана Шумаревића (53), који је ухапшен у марту ове године у Чешкој Републици у акцији… »

Вести дана »