Povezane vesti
Tedros Gebrejesus otpušten iz bolnice u Rio de Žaneiru, vratio se na posao
Euronews 21.11.2024
Šef Svetske zdravstvene organizacije Tedros Gebrejesus saopštio je danas da je otpušten iz bolnice u Rio de Žaneiru, gde je bio primljen tokom noći. "Juče popodne sam se osećao loše i primljen sam u bolnicu Samaritano Bara u Riju, ali sam jutros otpušten… »
Šef SZO hospitalizovan u Brazilu: Pozlilo mu tokom samita G20 u Rio de Žaneiru
Kurir 21.11.2024
Tedros Adanom Gebrejesus, generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije (SZO), primljen je u bolnicu u Rio de Žaneiru. Rojters prenosi da je to objavio brazilski list Globo. U članku piše da je Tedros hospitalizovan sa "simptomima lavirintitisa i… »
Direktor SZO hitno hospitalizovan u Brazilu, ovo je razlog
Blic 21.11.2024
Generalni direktor Svetske zdravstvene organizacija (SZO) Tedros Adanom Gebrejesus hospitalizovan je u Riju de Žaneiru zbog upale unutrašnjeg uha i hipertenzije, preneo je danas brazilski list "Globo". Direktor SZO je primljen u bolnicu sa ''simptomima… »
Direktor SZO Tedros hospitalozovan u Brazilu zbog upale uha i hipertenzije
Euronews 21.11.2024
Generalni direktor Svetske zdravstvene organizacija (SZO) Tedros Adanom Gebrejesus hospitalizovan je u Riju de Žaneiru zbog upale unutrašnjeg uha i hipertenzije, preneo je danas brazilski list Globo. On je primljen u bolnicu sa ''simptomima lavirintitisa… »
Šef Svetske zdravstvene organizacije hitno hospitalizovan
Telegraf 21.11.2024
Preporučujemo. Šef Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adhanom Gebrejesus hospitalizovan je u bolnici Samaritano Bara da Tihuka u Rio de Žaneiru, izveštava lokalni list O Globo u četvrtak, prenosi Reuters. Tedros je potražio pomoć u bolnici sa… »
Vesti dana »

Uhapšen muškarac zbog eksplozije u Kosovskoj u kojoj je poginula jedna osoba
Beta pre 35 minutajoš 26 povezanih

Nis: zvanično podneo SAD-u dopunjeni novi zahtev za odlaganje sankcija i novu licencu: Evo koje je jedno od mogućih rešenja spora
Blic pre 25 minutajoš 28 povezanih

Svetski zvaničnici pozdravljaju spremnost Hamasa da prihvati Trampov mirovni plan
Politika pre 10 minutajoš 31 povezana

Poznat termin kada Đoković nastavlja pohod ka tituli u Šangaju
Vesti online pre 1 satjoš 33 povezane

Nastavljeni izraelski napadi na Pojas Gaze uprkos Trampovom zahtevu za prekid bombardovanja
Beta pre 3 satajoš 12 povezanih