Povezane vesti

Tedros Gebrejesus otpušten iz bolnice u Rio de Žaneiru, vratio se na posao

Tedros Gebrejesus otpušten iz bolnice u Rio de Žaneiru, vratio se na posao

Euronews pre 31 dana
Šef Svetske zdravstvene organizacije Tedros Gebrejesus saopštio je danas da je otpušten iz bolnice u Rio de Žaneiru, gde je bio primljen tokom noći. "Juče popodne sam se osećao loše i primljen sam u bolnicu Samaritano Bara u Riju, ali sam jutros… »
Šef SZO hospitalizovan u Brazilu: Pozlilo mu tokom samita G20 u Rio de Žaneiru

Šef SZO hospitalizovan u Brazilu: Pozlilo mu tokom samita G20 u Rio de Žaneiru

Kurir pre 31 dana
Tedros Adanom Gebrejesus, generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije (SZO), primljen je u bolnicu u Rio de Žaneiru. Rojters prenosi da je to objavio brazilski list Globo. U članku piše da je Tedros hospitalizovan sa "simptomima lavirintitisa i… »
Direktor SZO hitno hospitalizovan u Brazilu, ovo je razlog

Direktor SZO hitno hospitalizovan u Brazilu, ovo je razlog

Blic pre 31 dana
Generalni direktor Svetske zdravstvene organizacija (SZO) Tedros Adanom Gebrejesus hospitalizovan je u Riju de Žaneiru zbog upale unutrašnjeg uha i hipertenzije, preneo je danas brazilski list "Globo". Direktor SZO je primljen u bolnicu sa ''simptomima… »
Direktor SZO Tedros hospitalozovan u Brazilu zbog upale uha i hipertenzije

Direktor SZO Tedros hospitalozovan u Brazilu zbog upale uha i hipertenzije

Euronews pre 31 dana
Generalni direktor Svetske zdravstvene organizacija (SZO) Tedros Adanom Gebrejesus hospitalizovan je u Riju de Žaneiru zbog upale unutrašnjeg uha i hipertenzije, preneo je danas brazilski list Globo. On je primljen u bolnicu sa ''simptomima… »
Šef Svetske zdravstvene organizacije hitno hospitalizovan

Šef Svetske zdravstvene organizacije hitno hospitalizovan

Telegraf pre 31 dana
Preporučujemo. Šef Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adhanom Gebrejesus hospitalizovan je u bolnici Samaritano Bara da Tihuka u Rio de Žaneiru, izveštava lokalni list O Globo u četvrtak, prenosi Reuters. Tedros je potražio pomoć u bolnici sa… »

Vesti dana »