Povezane vesti
U Novom Sadu uhapšen penzioner: Stariji sugrađanin napao policajca suzavcem
Pravda 21.11.2024
Novosadska policija uhapsila je I. K. (74) iz Novog Sada zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Kako se sumnja, on je danas ispred novosadskog suda poprskao policijskom službeniku suzavac u oči, navodi 021.rs. Osumnjičenom je… »
Novosađanin (74) uhapšen zbog sumnje da je policajca poprskao suzavcem ispred suda (VIDEO)
Luftika 21.11.2024
Novosadska policija uhapsila je I. K. (74) iz Novog Sada zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Kako se sumnja, on je danas ispred novosadskog suda poprskao policijskom službeniku suzavac u oči. Osumnjičenom je određeno… »
Stariji Novosađanin uhapšen ispred suda jer je poprskao policajca biber sprejom (VIDEO)
Moj Novi Sad 21.11.2024
Pripadnici MUP-a u Novom Sadu uhapsili su I. K. (1950) zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Kako se sumnja, on je danas ispred novosadskog suda, poprskao policijskom službeniku… »
Vesti dana »

Nevreme pogodilo Balkan: Prete poplave, olujni vetar stvara haos u Zagrebu, a u Bosni je najgore
Nova pre 1 satjoš 24 povezane

Nemačka ambasadorka: Studenti žele institucije koje funkcionišu, to je želja svih normalnih ljudi
Danas pre 1 satjoš 6 povezanih

Lajen: Carine su porezi, loše za preduzeća, gore za potrošače u SAD i EU; Tramp planira da objavi recipročne carine
RTV pre 1 satjoš 15 povezanih

Preradović: Projekat Jadar Vučiću jedini koridor opstanka vlasti
Novi magazin pre 26 minutajoš 3 povezane

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 12 satijoš 7 povezanih