Povezane vesti

Vučić otkrio: Zelenski mi je lično rekao da "primirje nije dobra ideja", a isto govore i u Moskvi!

Vučić otkrio: Zelenski mi je lično rekao da "primirje nije dobra ideja", a isto govore i u Moskvi!

Pravda pre 10 sati
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, izjavio je danas da je ruski napad na Ukrajinu interkontinentalnim balističkim raketama očekivan i da je on upozoravao na takav razvoj situacije, koji svet može da odvede u katastrofu. Vučić ističe da je naivan… »
Zelenski mi je u lice rekao da primirje nije dobra ideja

Zelenski mi je u lice rekao da primirje nije dobra ideja

Politika pre 15 sati
Vučić kaže da je ruski napad na Ukrajinu interkontinentalnim balistim raketama očekivan i da je on upozoravao na takav razvoj situacije. Predsednik Srbije ističe da je naivan onaj ko misli da Putin neće upotrebiti svaku vrstu oružja. Predsednik… »
Vučić ponovio: Znam Putina, niko ne blefira; Ulazimo u katastrofu

Vučić ponovio: Znam Putina, niko ne blefira; Ulazimo u katastrofu

B92 pre 16 sati
Upitan da prokomentariše informaciju da je Rusija gađala Ukrajinu interkontinentalnom balističkom raketom, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da okupiran domaćim dešavanjima nije dovoljno ispratio taj trenutak na međunarodnoj sceni. "Ja… »
„Ruska propaganda koju širi Vučić“: Sagovornici Danasa o izjavi predsednika Srbije da se Putin neće libiti da upotrebi…

„Ruska propaganda koju širi Vučić“: Sagovornici Danasa o izjavi predsednika Srbije da se Putin neće libiti da upotrebi…

Danas pre 1 dan
„Neće doći do upotrebe oružja za masovno uništenje“, istakli su sagovornici Danasa komentarišući izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da „dobro zna Vladimira Putina“ i da se ruski predsednik neće libiti da upotrebi nuklearno… »

Vesti dana »