Povezane vesti
Majka Novaka Đokovića promenila veru zbog sina: Otkrila zbog čega se odlučila na taj korak: Mene nisu učili da verujem u…
Kurir 21.11.2024
Dijana Đoković je promenila veru, a prilikom prelaska u pravoslavlje dobika je i drugo ime. Majka našeg tenisera Novaka Đokovića se nekada prezivala Žagar i njena porodica potiče iz Hrvatske. Otac Dijane Đoković je jednom prilikom progovorio o… »
Dijana Đoković je promenila veru i prešla u pravoslavlje zbog sina i dobila srpsko ime: "Moji roditelji su katolici"
Blic 21.11.2024
Majka Novaka Đokovića, Dijana Đoković je promenila veru, a prilikom prelaska u pravoslavlje dobika je i drugo ime. Naime, majka našeg tenisera Novaka Đokovića se nekada prezivala Žagar i njena porodica potiče iz Hrvatske. Otac Dijane Đoković je… »
Vesti dana »

Upaljen narandžasti meteo alarm, danas na udaru ovaj deo Srbije! Rhmz objavio upozorenje, evo do kada će padati kiša
Kurir pre 2 satajoš 23 povezane

Nikola, kako ovo? Amerika bruji o nestvarnom potezu Jokića (video)
Večernje novosti pre 2 satajoš 18 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 11 satijoš 7 povezanih

Srbin je sila! Evo kako je Nikola Jokić još jednom dokazo celom svetu da je najbolji košarkaš današnjice (video)
Večernje novosti pre 4 satijoš 18 povezanih