Povezane vesti

„Mašo, nemoj ništa da komentarišeš“: Marija Zaharova se javila na telefon usred brifinga, naređenje iz Kremlja svi…

„Mašo, nemoj ništa da komentarišeš“: Marija Zaharova se javila na telefon usred brifinga, naređenje iz Kremlja svi…

Nova pre 9 sati
: Tajni pozivalac prekinuo je brifing za štampu ruskog ministarstva spoljnih poslova kako bi zaustavio curenje informacija o navodnom raspoređivanju interkontinentalnih balističkih raketa (ICBM) na Ukrajinu. Portparolka Marija Zaharova bila je usred… »
Zaharova: Zamoljena sam da ne pominjem ruske projektile

Zaharova: Zamoljena sam da ne pominjem ruske projektile

Vesti online pre 10 sati
Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova potvrdila je danas da je tokom brifinga za novinare od nje zatraženo da ne komentariše navodni udar interkontinentalnim balističkim raketama na teritoriju Ukrajine. – Ako pogledate moje… »
"Mašo, udari balističkim projektilima": Mariji zazvonio telefon na konferenciji, svi čuli naređenje koje je dobila

"Mašo, udari balističkim projektilima": Mariji zazvonio telefon na konferenciji, svi čuli naređenje koje je dobila

Mondo pre 9 sati
Delovi njihovog razgovora su mogli da se čuju preko dva mikrofona postavljena ispred nje. Tajni pozivalac prekinuo je brifing za štampu ruskog ministarstva spoljnih poslova kako bi zaustavio curenje informacija o navodnom raspoređivanju… »

Vesti dana »