Povezane vesti
Oglasio se pevač nakon stravične saobraćajke Otkriveno u kakvom je stanju, automobil potpuno smrskan!
Kurir 21.11.2024
Na svom Instagram profilu je objavio fotografiju saobraćajke na kojoj se vidi da je auto potpuno uništen, a sada se i oglasio ovim povodom. - Sve je u redu. Proklizalo je vozilo na ledu i došlo je do nezgode. Nema hvala Bogu povređenih, dobro sam i ja… »
(Foto) naš popularni pevač imao saobraćajku u centru Beograda: Slika sa lica mesta: Auto potpuno uništen
Blic 21.11.2024
Pop-rok pevač Vukašin Brajić, postao je poznat nakon učešća u "Operaciji trijumf" gde je osvojio drugo mesto, a nakon toga se povukao iz javnosti. Vukašin i danas uspešno nastupa, a sada je na svom Instagram profilu podelio sliku saobraćajne nezgode, na… »
Vesti dana »
Danas promenljivo, susnežica i sneg u većini krajeva: U ovom delu Srbije će biti ledeno
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih
Nastavak iznošenja završnih reči tužilaštva na suđenju bivšim vođama tzv. OVK
RTV pre 28 minutajoš 3 povezane
(VIDEO) Saša Obradović posebno istakao jednog igrača svog tima: Ja se raspadam, mogu da zamislim kako je njima
Danas pre 6 satijoš 5 povezanih
Inspekcija ispituje da li je napravljen propust u lečenju devojčice iz Čačka koja je preminula nakon operacije krajnika
Danas pre 11 satijoš 3 povezane
Izmene u saobraćaju: Ove linije GSP menjaju trase zbog radova u Kruševačkoj
Kurir pre 33 minutajoš 2 povezane