Povezane vesti
Oglasio se pevač nakon stravične saobraćajke Otkriveno u kakvom je stanju, automobil potpuno smrskan!
Kurir pre 3 dana
Na svom Instagram profilu je objavio fotografiju saobraćajke na kojoj se vidi da je auto potpuno uništen, a sada se i oglasio ovim povodom. - Sve je u redu. Proklizalo je vozilo na ledu i došlo je do nezgode. Nema hvala Bogu povređenih, dobro sam i… »
(Foto) naš popularni pevač imao saobraćajku u centru Beograda: Slika sa lica mesta: Auto potpuno uništen
Blic pre 3 dana
Pop-rok pevač Vukašin Brajić, postao je poznat nakon učešća u "Operaciji trijumf" gde je osvojio drugo mesto, a nakon toga se povukao iz javnosti. Vukašin i danas uspešno nastupa, a sada je na svom Instagram profilu podelio sliku saobraćajne… »
Srpski pevač imao saobraćajku! Slike s lica mesta su jezive: Auto potpuno smrskan on se oglasio: Znao sam da je trebalo da…
Kurir pre 3 dana
Pop-rok pevač Vukašin Brajić, postao je poznat nakon učešća u "Operaciji trijumf" gde je osvojio drugo mesto, a nakon toga se povukao iz javnost Vukašin i danas uspešno nastupa, a sada je na svom Instagram profilu podelio sliku saobraćajne… »
Poznati pevač doživeo saobraćajnu nesreću FOTO
B92 pre 3 dana
Pevač Vukašin Brajić doživeo je saobraćajnu nezgodu u kojoj je njegov automobil potpuno uništen. Vukašin je fotografije uništenog automobila objavio na mrežama uz poruku: "Kako je juče sve krenulo znao sam da je trebalo da otkažem svirku. Ali… »
Vesti dana »
"Poprskao policajca suzavcem": Dačić o slučaju privođenja čoveka (74) na protestu u Novom Sadu: Lekari nisu utvrdili povrede, sada ispada da ga je neko u policiji pretukao
Blic pre 52 minutajoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
Dačić o protestima: Policija uzdržana, ali neće se tolerisati drastično narušavanje javnog reda
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Oteo miroslava miškovića, uzeo milion od otkupa: Glavni grobar klana Miloš Simović je sahranjivao žrtve, a počeo je kao sitni lopov iz zemuna
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Učesnici protesta za odbranu starog Savskog mosta tvrde da su oterali grupu provokatora
Danas pre 6 satijoš 1 povezana