Povezane vesti

"Nisam živela od pevanja, moj muž je direktor firme" Naša pevačica otkrila intimu: "Svaka od nas može da nađe muškarca koji je…

"Nisam živela od pevanja, moj muž je direktor firme" Naša pevačica otkrila intimu: "Svaka od nas može da nađe muškarca koji je…

Blic 21.11.2024
Pevačica Olja Karleuša, je pravi bum na estradi napravila pesmom "Žene lavice", a onda se povukla iz javnosti i posvetila porodičnom životu. Olja i njen suprug Predrag su u braku skoro 20 godina, on se retko pojavljuje u javnosti, a pevačica povremeno na… »
"Svaka od nas može da nađe muškarca koji je imućan..." Naša pevačica ogolila skroz intimu: Moj muž je direktor, nisam živela…

"Svaka od nas može da nađe muškarca koji je imućan..." Naša pevačica ogolila skroz intimu: Moj muž je direktor, nisam živela…

Kurir 21.11.2024
Pevačica Olja Karleuša, je pravi bum na estradi napravila pesmom "Žene lavice", a onda se povukla iz javnosti i posvetila porodičnom životu. Olja i njen suprug Predrag su u braku skoro 20 godina, on se retko pojavljuje u javnosti, a pevačica povremeno na… »

Vesti dana »

Krađa u Luvru, muzej danas zatvoren

Krađa u Luvru, muzej danas zatvoren

Beta pre 1 satjoš 25 povezanih
Sutra hladno jutro, tokom dana sunčano

Sutra hladno jutro, tokom dana sunčano

Novi magazin pre 2 satajoš 27 povezanih
Rukometašice Radničkog savladale Mladi radnik

Rukometašice Radničkog savladale Mladi radnik

RTK pre 47 minutajoš 22 povezane
Netanijahu optužio Hamas za kršenje primirja

Netanijahu optužio Hamas za kršenje primirja