Povezane vesti
"Nisam živela od pevanja, moj muž je direktor firme" Naša pevačica otkrila intimu: "Svaka od nas može da nađe muškarca…
Blic 21.11.2024
Pevačica Olja Karleuša, je pravi bum na estradi napravila pesmom "Žene lavice", a onda se povukla iz javnosti i posvetila porodičnom životu. Olja i njen suprug Predrag su u braku skoro 20 godina, on se retko pojavljuje u javnosti, a pevačica… »
"Svaka od nas može da nađe muškarca koji je imućan..." Naša pevačica ogolila skroz intimu: Moj muž je direktor, nisam…
Kurir 21.11.2024
Pevačica Olja Karleuša, je pravi bum na estradi napravila pesmom "Žene lavice", a onda se povukla iz javnosti i posvetila porodičnom životu. Olja i njen suprug Predrag su u braku skoro 20 godina, on se retko pojavljuje u javnosti, a pevačica… »
Vesti dana »
Maja Sever studentima: Vi ste oni koje treba slušati, i mi vas slušamo
Beta pre 40 minutajoš 27 povezanih
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Izrael gađao infrastrukturu Hezbolaha na granici Libana i Sirije
Euronews pre 3 satajoš 17 povezanih
"Sve sam video, pucali su na metar od mene" Očevidac za Kurir otkrio detalje pucnjave u Bulevaru: Crveni auto ide šinama, iza njega crni - onda je usledio haos
Kurir pre 21 minutajoš 46 povezanih
Zarobljeni severnokorejski vojnik na rusko-ukrajinskom ratišu preminuo, kaže Seul
BBC News pre 4 satijoš 36 povezanih