Povezane vesti
Bregar: Prednost dobile igračice koje mogu da odgovore zadacima u odbrani
Sportski žurnal pre 31 dana
Drago mi je što devojke dolaze raspoložene i srećne na pripreme, vidi se da jedva čekaju da počnemo i to me posebno raduje. Žensku seniorsku reprezentaciju Srbije očekuje Evropsko prvenstvo (28. novembar - 15. decembar) u Austriji, Mađarskoj i… »
Bregar saopštio konačan spisak rukometašica za EP
B92 pre 31 dana
Selektor ženske rukometne reprezentecije Srbije Uroš Bregar saopštio je spisak igračica koje će nastupati na Evropskom prvenstvu. Kontinentalan šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj. Na spisku… »
Bregar odredio putnice
Sportski žurnal pre 31 dana
Pre nego se naše rukometašice presele u bazu u Debrecin gde će igrati mečeve B grupe sa Crnom Gorom, Rumunijom i Češkom, završni deo priprema odradiće u Hrvatskoj. Žensku seniorsku reprezentaciju Srbije očekuje Evropsko prvenstvo (28. novembar -… »
Uroš Bregar odredio: Ovo je spisak rukometašica Srbije za Evropsko prvenstvo
Večernje novosti pre 31 dana
Selektor ženske rukometne reprezentecije Srbije Uroš Bregar saopštio je danas spisak igračica koje će nastupati na Evropskom prvenstvu koje će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj. FOTO: RSS Na spisku se… »
Uroš Bregar saopštio spisak rukometašica za Evropsko prvenstvo
Politika pre 31 dana
Selektor ženske rukometne reprezentecije Srbije Uroš Bregar saopštio je danas spisak igračica koje će nastupati na Evropskom prvenstvu koje će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj. Na spisku se nalaze… »
Bregar: Polako tempiramo formu za Evropsko prvenstvo
Sport klub pre 31 dana
Uroš Bregar, selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije, izjavio da je ekipa maksimalno posvećena i da je odlično radila u prethodnom periodu pred početak Evropskog prvenstva koje će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti nakon protesta na Slaviji imaju poruku za građane: „Ostanite uz nas, tek smo počeli“
Nova pre 25 minutajoš 70 povezanih
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
Nedeljnik pre 6 satijoš 9 povezanih
Virtusu ne ide na domaćoj sceni, novi poraz za pad na peto mesto
Sportske.net pre 1 satjoš 40 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 12 satijoš 2 povezane
Studenti istrajni, opozicija u drugom planu: "Mi želimo pravdu, a oni fotelje"
Insajder pre 1 satjoš 24 povezane