Повезане вести
"Мој муж је жива енциклопедија": Водитељка РТС-а је срећу пронашла крај професора са Факултета политичких наука: "Свако…
Блиц 21.11.2024
Лепа водитељка "Слагалице" Јелена Симић више од две деценије ужива у љубави са мужем Драганом Симићем, а не крије да до ње долазе негативни коментари на рачун њиховог брака. Јелена Симић са 18 година старијим супругом има… »
Тихомир Станић запросио изабраницу, она га одбила: 30 година покушава једно, а заједно су добили двоје деце
Мондо 21.11.2024
Тихомир Станић поделио је своју љубавну причу са Јеленом која никада није пристала да се уда за њега. Прослављени српски глумац Тихомир Тика Станић (63) иза себе има богато глумачко и животно искуство. О његовом приватном… »
(Фото) "Јелена никада није желела да се уда за мене": Тихомир Станић више од три деценије воли ову лепотицу - Пре ње је био у…
Блиц 21.11.2024
Глумац Тихомир Станић више од три деценије ужива у љубави са Јеленом Мијовић, а њихова љубав почела је на филмски начин. Тихомир иза себе има и брак са Белгијанком Лилијаном Луис Вермиш са којом је остао је у одличним… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 4 сатијош 1 повезана