Povezane vesti

"Moj muž je živa enciklopedija": Voditeljka RTS-a je sreću pronašla kraj profesora sa Fakulteta političkih nauka: "Svako…

"Moj muž je živa enciklopedija": Voditeljka RTS-a je sreću pronašla kraj profesora sa Fakulteta političkih nauka: "Svako…

Blic pre 10 sati
Lepa voditeljka "Slagalice" Jelena Simić više od dve decenije uživa u ljubavi sa mužem Draganom Simićem, a ne krije da do nje dolaze negativni komentari na račun njihovog braka. Jelena Simić sa 18 godina starijim suprugom ima dvoje naslednika… »
Tihomir Stanić zaprosio izabranicu, ona ga odbila: 30 godina pokušava jedno, a zajedno su dobili dvoje dece

Tihomir Stanić zaprosio izabranicu, ona ga odbila: 30 godina pokušava jedno, a zajedno su dobili dvoje dece

Mondo pre 11 sati
Tihomir Stanić podelio je svoju ljubavnu priču sa Jelenom koja nikada nije pristala da se uda za njega. Proslavljeni srpski glumac Tihomir Tika Stanić (63) iza sebe ima bogato glumačko i životno iskustvo. O njegovom privatnom životu se malo toga… »
(Foto) "Jelena nikada nije želela da se uda za mene": Tihomir Stanić više od tri decenije voli ovu lepoticu - Pre nje je bio…

(Foto) "Jelena nikada nije želela da se uda za mene": Tihomir Stanić više od tri decenije voli ovu lepoticu - Pre nje je bio…

Blic pre 24 sata
Glumac Tihomir Stanić više od tri decenije uživa u ljubavi sa Jelenom Mijović, a njihova ljubav počela je na filmski način. Tihomir iza sebe ima i brak sa Belgijankom Lilijanom Luis Vermiš sa kojom je ostao je u odličnim odnosima. - Moj prvi brak… »

Vesti dana »