Povezane vesti
"Moj muž je živa enciklopedija": Voditeljka RTS-a je sreću pronašla kraj profesora sa Fakulteta političkih nauka: "Svako…
Blic 21.11.2024
Lepa voditeljka "Slagalice" Jelena Simić više od dve decenije uživa u ljubavi sa mužem Draganom Simićem, a ne krije da do nje dolaze negativni komentari na račun njihovog braka. Jelena Simić sa 18 godina starijim suprugom ima dvoje naslednika, ćerku Unu… »
Tihomir Stanić zaprosio izabranicu, ona ga odbila: 30 godina pokušava jedno, a zajedno su dobili dvoje dece
Mondo 21.11.2024
Tihomir Stanić podelio je svoju ljubavnu priču sa Jelenom koja nikada nije pristala da se uda za njega. Proslavljeni srpski glumac Tihomir Tika Stanić (63) iza sebe ima bogato glumačko i životno iskustvo. O njegovom privatnom životu se malo toga zna, a… »
(Foto) "Jelena nikada nije želela da se uda za mene": Tihomir Stanić više od tri decenije voli ovu lepoticu - Pre nje je bio u…
Blic 21.11.2024
Glumac Tihomir Stanić više od tri decenije uživa u ljubavi sa Jelenom Mijović, a njihova ljubav počela je na filmski način. Tihomir iza sebe ima i brak sa Belgijankom Lilijanom Luis Vermiš sa kojom je ostao je u odličnim odnosima. - Moj prvi brak nije… »
Vesti dana »
Izvestiteljka UN: Genocid u Palestini sproveden uz međunarodnu zajednicu, naše vlade ga odobravaju
Radio sto plus pre 15 minutajoš 27 povezanih
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 7 satijoš 8 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
N1 Info pre 12 satijoš 2 povezane
Prekid saradnje Srbije sa Evrodžastom: "Na svaki način se otežava da se dođe do visoke korupcije i organizovanih kriminalnih grupa"
N1 Info pre 11 satijoš 2 povezane
Lučić: Hakeri ukrali podatke Telekoma Srbija i tražili bitkoine, podaci korisnika bezbedni
Newsmax Balkans pre 35 minutajoš 30 povezanih